asi tlumice a horni ulozeni, ja menil vse od cepu - tycky rizeni tlumice a horni ulozeni - vse tam je nove a je to OK dokonce to zacalo i lepe brzdit
Mam auto v servisu s tim at mi vymeni to horni ulozeni.Volal mi chlapek,
ze na tom co mu dovezli z KELLY chyby nejaka miska na pero, bo co.
V ETK je to videt.
Proto potrebuju rychlou radu, jak jste to udelali vy?? Ta miska pry prehodit nejde ze stareho na nove nejde...
Ted o víkendu jsem taky měnil tlumiče a taky mi chyběla ta pitomá miska, ale jednoduše jsem rozhodil ty starý a misku jsem přendal na nový a pasovaly uplně bez problému. Horní uložení mam sachs tlumiče koni
George_D píše:Ted o víkendu jsem taky měnil tlumiče a taky mi chyběla ta pitomá miska, ale jednoduše jsem rozhodil ty starý a misku jsem přendal na nový a pasovaly uplně bez problému. Horní uložení mam sachs tlumiče koni
Ted jsem zase volal a pry to urcite rozdelat nejde. To je tam nejak nalisovany nebo neco???
George_D píše:Ted o víkendu jsem taky měnil tlumiče a taky mi chyběla ta pitomá miska, ale jednoduše jsem rozhodil ty starý a misku jsem přendal na nový a pasovaly uplně bez problému. Horní uložení mam sachs tlumiče koni
Ted jsem zase volal a pry to urcite rozdelat nejde. To je tam nejak nalisovany nebo neco???
Tak ti prostě řikaj blbosti. Já rozdělával originál BMW tlumiče a uložení i miska je zvlášt. Nic nalisovanýho tam neni. Normálně sundáš uložení, pod nim je nějaká podložka a pak hned miska
Tak ti prostě řikaj blbosti. Já rozdělával originál BMW tlumiče a uložení i miska je zvlášt. Nic nalisovanýho tam neni. Normálně sundáš uložení, pod nim je nějaká podložka a pak hned miska
Tak jsem opet mluvil se servisakem a moje horni ulozeni tlumicu je
opravdu nerozebiratelne. Tlumice mam taky trochu jiny. Prumer horniho
pistu nejakych M14 misto normalnich M12 a na tlumici miska pro pruzinu
taky trochu jina. Zitra to vsechno uvidim.
Pro me to znamena bud koupit ulozeni z BMW a doufat ze bude pro me
spravne. Nebo koupit nove tlumice, pruziny a horni ulozeni z nahrady.
Takze koupim nove z BMW a budu doufat.
dnes jsem ten problem taky řešíl vyměnil jsem na autě vše čepy uložení kotouče desky a jel se projet a brzdím a rany do pedalu jak hrom tak jsem znovu vyvážil 17nactky a je klid stačí když ma někdo neskalibrovanou vyvažovačku ukaže mu to OK a haže to tak raději pořádně vyvážit zdar Radek
Nazdar Kluci tak tento problém s bržděním jsem měl taky, vyměnil jsem kotouče a vypadlao, že je to Ok, ale po nějaké době při brždění nad 80 km mě to cuká s volantem. Zkusím ještě teda znova vyvážit ty kola. Předem díky za radu
Corsair píše:Nazdar Kluci tak tento problém s bržděním jsem měl taky, vyměnil jsem kotouče a vypadlao, že je to Ok, ale po nějaké době při brždění nad 80 km mě to cuká s volantem. Zkusím ještě teda znova vyvážit ty kola. Předem díky za radu
přesně tohle mi to dělá taky - ze 100 na 80 to klepe jak svině. Nevyváženejma kolama by to přece házelo pořád a ne jenom při brždění!