Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdo servisuje BMW na Brnensku za dobrý peníze?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
najvi

#1 Příspěvek od najvi »

Ahoj kluci mam toura 318i a potrebuji vymenit predni desticky a stocit kotouce za rozumny peniz.(destičky nějaký lepší, at to vydrzi,orient. cenu mi hodne na sz)
Kdo mi to na Brnensku udela?Taky bych potreboval prelakovat cernou barvou haupnu a dvere. Ahoj Najvi :lol:
eko

#2 Příspěvek od eko »

Takze nakonec to vyhral benzin... Gratuluji ke koupi, preji, at nezacne odchazet jedna vec za druhou.

K dotazu na zkusenosti s kvalitni lakovnou/lakyrnikem se pripojuji.

Na e30.cz je doporuceni na par servisu: http://www.e30.cz/servisy.html
Pak se tu hodne mluvi o servisu Parizek v Moravanech, ten dela jen BMW ale neni nejlevnejsi. Nejaky servis je v Obranech na ul. Frycajova. Ale nemam vlastni zkusenosti ani s jednim z vyse uvedenych.
najvi

#3 Příspěvek od najvi »

eko píše:Takze nakonec to vyhral benzin... Gratuluji ke koupi, preji, at nezacne odchazet jedna vec za druhou.

K dotazu na zkusenosti s kvalitni lakovnou/lakyrnikem se pripojuji.

Na e30.cz je doporuceni na par servisu: http://www.e30.cz/servisy.html
Pak se tu hodne mluvi o servisu Parizek v Moravanech, ten dela jen BMW ale neni nejlevnejsi. Nejaky servis je v Obranech na ul. Frycajova. Ale nemam vlastni zkusenosti ani s jednim z vyse uvedenych.

Dík, Eko, včera jsem ho dovezl, tak jsem z toho celej vyklepanej...
Ale to svezeni, parada. Jeste potrebuji nejakeho calounika na opravu sedadla ridice a najit nekde pylovy filtr a vymenit...
Najvi
Bolys

#4 Příspěvek od Bolys »

Koukni na stránky http://www.bmwdilybrno.cz. Majitel pan Luňáček a já s ním nemám žádnej problém(kvalita, rychlost, cena), dělají tam jenom BMW rozumí tomu hodně:-)
Peet

#5 Příspěvek od Peet »

eko píše: Nejaky servis je v Obranech na ul. Frycajova. Ale nemam vlastni zkusenosti ani s jednim z vyse uvedenych.

V těch Obřanech jsem kdysi byl, neservisoval jsem tam, jen jsem něco sháněl... Nemůžu tedy soudit jak dělají, ale faktem je, že mi to tam moc sympatické nebylo... Dojem: spíš bmw vrakoviště, než servis...ale BMW tam opravdu dělají, někde bych vyštrachal i vizitku.
Co se týče bmwdílů co píše Bolys, to bych rozhodně doporučil, souhlas s Bolysem! Spokojenost!
eko

#6 Příspěvek od eko »

Bolys píše:Koukni na stránky http://www.bmwdilybrno.cz. Majitel pan Luňáček a já s ním nemám žádnej problém(kvalita, rychlost, cena), dělají tam jenom BMW rozumí tomu hodně:-)

Oni delaji i servis? Ty stranky znam uz dlouho, ale pisou tam jen o prodeji dilu, mozna by je mohli trosku vylepsit. A copak tam delaji? Jen montaz dilu nebo umi i diagnostikovat a opravovat?
najvi

#7 Příspěvek od najvi »

eko píše:
Bolys píše:Koukni na stránky http://www.bmwdilybrno.cz. Majitel pan Luňáček a já s ním nemám žádnej problém(kvalita, rychlost, cena), dělají tam jenom BMW rozumí tomu hodně:-)

Oni delaji i servis? Ty stranky znam uz dlouho, ale pisou tam jen o prodeji dilu, mozna by je mohli trosku vylepsit. A copak tam delaji? Jen montaz dilu nebo umi i diagnostikovat a opravovat?

Dík kluci, potrebuji i diagnostiku.Najvi :roll:
Peet

#8 Příspěvek od Peet »

eko píše:Oni delaji i servis? Ty stranky znam uz dlouho, ale pisou tam jen o prodeji dilu, mozna by je mohli trosku vylepsit. A copak tam delaji? Jen montaz dilu nebo umi i diagnostikovat a opravovat?

No jasan, dělají i servis a dle mě jsou šikovní. Jestli dělají i diagnostiku, nevím. Jo, stránky asi neřeší.
Bolys

#9 Příspěvek od Bolys »

Peet píše:
eko píše:Oni delaji i servis? Ty stranky znam uz dlouho, ale pisou tam jen o prodeji dilu, mozna by je mohli trosku vylepsit. A copak tam delaji? Jen montaz dilu nebo umi i diagnostikovat a opravovat?

No jasan, dělají i servis a dle mě jsou šikovní. Jestli dělají i diagnostiku, nevím. Jo, stránky asi neřeší.

Diagnostiku dělají (Carsoft). Úpravy dělají taky, ale třeba chipnutí tam asi nedělaj. Prej kdo chce závodit si má koupit benzína a ne diesla :D
eko

#10 Příspěvek od eko »

Peet píše:No jasan, dělají i servis a dle mě jsou šikovní. Jestli dělají i diagnostiku, nevím. Jo, stránky asi neřeší.

Mozna jsem se tezkopadne vyjadril. Diagnostikou jsem myslel to, ze tam prijedu a reknu treba nejede mi to nebo neco kdesi klepe a oni zjisti proc to nejede prip. co a kde klepe a opravi to. Protoze jsou servisy, kde musim presne rict, co s tim je a co maji vymenit. Sami nic nezjisti. To si myslim, ze odlisuje dobry servis od bezneho.
fix
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od fix »

a kam tedy jezdis - nebo koho muzes doporucit?
eko

#12 Příspěvek od eko »

Zatim jsem nenasel nikoho, koho bych mohl doporucit. Jezdim do Renocaru, parkrat jsem se byl podivat v Moravanech ale neni mi to tam prijemny. Clovek kdyz tam prijede, tak se na nej tak divne divaji :twisted2:
Asi se pujdu vyucit automechanikem do vecerni skoly, abych si mohl vse na aute delat sam.
najvi

#13 Příspěvek od najvi »

eko píše:Zatim jsem nenasel nikoho, koho bych mohl doporucit. Jezdim do Renocaru, parkrat jsem se byl podivat v Moravanech ale neni mi to tam prijemny. Clovek kdyz tam prijede, tak se na nej tak divne divaji :twisted2:
Asi se pujdu vyucit automechanikem do vecerni skoly, abych si mohl vse na aute delat sam.

To neni spatny s tim vyucením, co si clovek neudela sam... :roll:
Bolys

#14 Příspěvek od Bolys »

eko píše:
Peet píše:No jasan, dělají i servis a dle mě jsou šikovní. Jestli dělají i diagnostiku, nevím. Jo, stránky asi neřeší.

Mozna jsem se tezkopadne vyjadril. Diagnostikou jsem myslel to, ze tam prijedu a reknu treba nejede mi to nebo neco kdesi klepe a oni zjisti proc to nejede prip. co a kde klepe a opravi to. Protoze jsou servisy, kde musim presne rict, co s tim je a co maji vymenit. Sami nic nezjisti. To si myslim, ze odlisuje dobry servis od bezneho.

Když tam přijedeš, popř. zavoláš, tak ti řeknou co by to mohlo být. V mém případě se skoro vždycky trefili. Jak říkám já jsem s nima naprosto spokojenej. Jezdím jenom tam.
xsun
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od xsun »

eko píše:Zatim jsem nenasel nikoho, koho bych mohl doporucit. Jezdim do Renocaru, parkrat jsem se byl podivat v Moravanech ale neni mi to tam prijemny. Clovek kdyz tam prijede, tak se na nej tak divne divaji :twisted2:

jo, v moravanech se na me taky divali celkem divne a ze by zrovna byli extra ochotni se rict neda .. ale na druhou co jsem potreboval to spravili a i vybaveni vypadalo ze tam maj celkem slusny ...
najvi

#16 Příspěvek od najvi »

xsun píše:

jo, v moravanech se na me taky divali celkem divne a ze by zrovna byli extra ochotni se rict neda .. ale na druhou co jsem potreboval to spravili a i vybaveni vypadalo ze tam maj celkem slusny ...

Kluci máte někdo zkušenosti se servisem Brilant ??
Roman Trávníček
Pisárenská ul. Brno :wink:
eko

#17 Příspěvek od eko »

Asi je to ten servis, co jsi nasel na e30.cz, ze? Tam je taky uvedena Pisarenska ulice, ale pritom v Brne zadna Pisarenska neni. Nejspis to ma byt Pisarecka. Jo, tak tam jsem......taky nebyl. :)
najvi

#18 Příspěvek od najvi »

eko píše:Asi je to ten servis, co jsi nasel na e30.cz, ze? Tam je taky uvedena Pisarenska ulice, ale pritom v Brne zadna Pisarenska neni. Nejspis to ma byt Pisarecka. Jo, tak tam jsem......taky nebyl. :)

Jasne je to Pisárecká, někde v lese jak je ta střelnice do kopce na Lískovec.Najvi :lol:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od matal Moderátor »

Do Moravan jsem jezdil, co jsem potřeboval mi udělali, jen nějaké drobnosti, jako termostat, gufero na difer.atd. Ten Pařízek se mi jevil jako že tomu rozumí, ale takovej frajírek a levný to tam taky zrovna nebylo, pak jsem jezdil do Renocaru, nevím jak teď ,ale dávali slevu 50% na práci na auta do roku výroby 95..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
eko

#20 Příspěvek od eko »

Ted je 50% sleva na rocniky starsi nez 2000. Samozrejme jen na praci. Jeste taky pro tyto rocniky nabizeji prodej levnejsich neorigo dilu, coz je pro me minus, protoze ted si nebudu jistej, jestli nezaplatim za origo a nedostanu smecko.

Jeste bych dodal, ze cena je 95 Kc za pracovni jednotku (AW), coz je 5 minut. Jen pro info, napr za vymenu svicek si uctuji 9 AW, tedy 45 minut prace a vymenu vzduchoveho filtru 10 minut prace.
Odpovědět