Psal jsem si s několika lidmi tady z fora a vlastně jsem se nic nedozvědě. Hledal jsem ve staršich příspěvcích a nic moc se nepíše, jen že u právě u
318tds kterou také mám a chtěl bych na ni také tempomat, je do roku 95 vše připraveno jen dát páčku. Našel jsem jak se tempomat používá http://www.multiweb.cz/bmw_e34/tempomat.html a to je zatím vše. Žádný návod, nebo zpráva jak tempomat nainstalovat ve foru není a nebo jsem nenašel, jen pár odpovědí jako nainstaloval jsem jej a chodí v pohodě ale nic konkrétního. Asi si to každý chrání.
dell píše:Psal jsem si s několika lidmi tady z fora a vlastně jsem se nic nedozvědě. Hledal jsem ve staršich příspěvcích a nic moc se nepíše, jen že u právě u 318tds kterou také mám a chtěl bych na ni také tempomat, je do roku 95 vše připraveno jen dát páčku. Našel jsem jak se tempomat používá http://www.multiweb.cz/bmw_e34/tempomat.html a to je zatím vše. Žádný návod, nebo zpráva jak tempomat nainstalovat ve foru není a nebo jsem nenašel, jen pár odpovědí jako nainstaloval jsem jej a chodí v pohodě ale nic konkrétního. Asi si to každý chrání.
no supr to si mne moc nepotesil ... pani ...
vsak chceme len nejake informace a rady .. ne ... od toho to tady funguje ...
A to je o čem píšu. Pokud máš připraveno tak zapojíš, nebo natahneš kabel. Ale nikdo ještě nenapsal jak je to připraveno, kde je případně konektor a jaký. A co kabel?, natahneš jeden, dva nebo kolik vodičů a hlavně kam.
Musíš sundat dekl pod volantem a buď tam bude konektor nebo ne.Pokud se natahuje znova tak jsou to 2 dráty jeden je kostra a druhej nějakej pin na konektoru řidicí jednotky u pojistkové skříně.Dej pohledat někde to tu je řešený. Měl sem komplet návod, ale bohužel mi nějak zmizel z PC
Resil sem to tez (a to sem o tom nevedel ani tuk) nakonec sem si to sehnal sam,cili doporucuji pokud umis trochu hledat na NETu ponor se do toho a najdes
Toydolls píše:Resil sem to tez (a to sem o tom nevedel ani tuk) nakonec sem si to sehnal sam,cili doporucuji pokud umis trochu hledat na NETu ponor se do toho a najdes
Konečně správný popis na instalaci tempomatu. Dnes mi jeden poslal to samé ale stejně, Maranelo díky. Tak si představuji odpověď na otázku. Jinak máš u sebe odkaz na moc pěkné stránky na E30. Kéž by byly také takové na E36, například elektrické schémata-super. Ještě jednou dík.
Toydolls píše:Resil sem to tez (a to sem o tom nevedel ani tuk) nakonec sem si to sehnal sam,cili doporucuji pokud umis trochu hledat na NETu ponor se do toho a najdes
JaraX píše:Tak dnes jsem(teda vlastně Skautik) to namontoval do mojeho TDSa a super, instalace nic extra složitýho jen musí vědět co kam dát. Bude fotoreportáž.
JaraX píše:Tak dnes jsem(teda vlastně Skautik) to namontoval do mojeho TDSa a super, instalace nic extra složitýho jen musí vědět co kam dát. Bude fotoreportáž.
super tesim sa a asi aj viac ludi to oceni :O)
Prosimtě přejmenuj toto forum na Tempomat 318TDS, 325TDS