jelikoz moje puvodni svetla sou KO a cenove se vyplati tohle muj dotaz je ten ktery by ste koupily vy...ja musim brat v potaz ze mam stribrnou metlu...
je mi jasny ze kazdy slusi jiny barve nemate nekdo foto tehle typu svetel na aute diky moc....
Peknejsi mi pripadaj ty horni,ale hlavni je aby tyhle svetla s blinkrem perfekne sedly jinac to vypada zbastlene .Pokud nesedi idealne blatnik/kapota/maska....tak to tam nema cenu ani davat...
Viděl jsem to na několika e36 a přiznám se že se mi to moc nelíbilo. Dost rušivě působí ty menší integrované blinkry. Raději bych volil nějaké repliky H7 od DEPA plus bílé blinkry.
jj jak napsal Marek is , jedině ty horní se líbí mě, ale pokud to nebude sedět tak to bude shit, čili pokud bych si vybíral já, určitě ne tyto, ale klasiky od In-pro s AE pouze světla a zvláš? blinkry. Znám typa co si kupoval přesně tyto, auto nebylo havarované nikdy vše origo koupil zamontoval a ejhle neseděli přesně v blatníku jak je blinkr, no co, auto šlo ke klepmprdoj a kvůli světlům musel znova upasovávat blatníky Takže pokud Ti to za to stojí hurá donich, dle mě u těchto světel je co kus to originál!
major píše:Viděl jsem to na několika e36 a přiznám se že se mi to moc nelíbilo. Dost rušivě působí ty menší integrované blinkry. Raději bych volil nějaké repliky H7 od DEPA plus bílé blinkry.
Mě sehnal Speedy Depo H7 funglofky a nedám na ně dopustit, svítí nádherně a pořád se chystám na xenony. S minulýma BOSCHAMA se nedaj srovnat!Ikdyž sem taky slyšel že každému ty Depa svítí jinak
major píše:Viděl jsem to na několika e36 a přiznám se že se mi to moc nelíbilo. Dost rušivě působí ty menší integrované blinkry. Raději bych volil nějaké repliky H7 od DEPA plus bílé blinkry.
Mě sehnal Speedy Depo H7 funglofky a nedám na ně dopustit, svítí nádherně a pořdá se chystám na xenony. S minulíma BOSCHAMA se nedaj srovnat!Ikdyž sem taky slyšel že každému ty Depa svítí jinak
Bosche byli na hovno, měli plastové zornice, které časem rády zažloutli a nic s tím nešlo dělat. ZKW jsou o dost lepší varianta. A na DEPA jsem neslyšel vyloženě špatné reference, někdo je nadšenej někdo méně, asi je to kus od kusu různé .
nemůžu souhlasit.. na stříbrné se mi zrovna líbí a naopak s tmavým pozadím to vypadá jaksi vykuleně
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d