Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
když se "ježek" pokazí :) alá klima e36/46/39 atd.
Ježek bych rekl ze uz ve e46 je i kdyz je manual klima podle ETK.
Vadny jezek se projevuje kdyz :
- nastavite pevne rychlost ventilatoru a ventilator meni otacky sam odsebe
- se nemeni intenzita foukani podle toho jak zvysujete manualne a snizujete rychlost
- se nemeni po cele delce nastaveni rychlosti ventilace na panelu
- vetsinou se projevi vadny jezek v zimnim obdobi jelikoz se elektronika prehriva vlivem topne sezony
Jezka opravim kdykoliv at ma jakoukoliv zavadu, menim tam puvodni elektroniku za svou vlastni.
Jezka posilam obratem za stary postou po domluve.
Oprava jezka stoji :
pro členy klubu (platici cleny kdyby nekdo nevedel) 600,-
pro necleny 900,-
Zaruku na to davam svou vlastni dozivotni coz na vrakovisti nikdy nevite kolik dnu muze fungovat a jestli je plne funkcni.
pro srovnani novy stoji cca 2300,- s DPH.
Vadny jezek se projevuje kdyz :
- nastavite pevne rychlost ventilatoru a ventilator meni otacky sam odsebe
- se nemeni intenzita foukani podle toho jak zvysujete manualne a snizujete rychlost
- se nemeni po cele delce nastaveni rychlosti ventilace na panelu
- vetsinou se projevi vadny jezek v zimnim obdobi jelikoz se elektronika prehriva vlivem topne sezony
Jezka opravim kdykoliv at ma jakoukoliv zavadu, menim tam puvodni elektroniku za svou vlastni.
Jezka posilam obratem za stary postou po domluve.
Oprava jezka stoji :
pro členy klubu (platici cleny kdyby nekdo nevedel) 600,-
pro necleny 900,-
Zaruku na to davam svou vlastni dozivotni coz na vrakovisti nikdy nevite kolik dnu muze fungovat a jestli je plne funkcni.
pro srovnani novy stoji cca 2300,- s DPH.
Tak to je za hubičku, já za něj dal v BMW 4 klacky.Baxon píše:Tenhle chcípák mi v e39 zamával taky. V rajchu mě tenkrát vyšel asi na nějakých 50 éček.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Teď stojí 2,5, já vím, ale před dvěma lety byl i podle on-line ceníku za 4. Celkem jsem se tenkrát i divil, že ho měli v Děčíně skladem.Baxon píše:Vlasta píše:Tak to je za hubičku, já za něj dal v BMW 4 klacky.Baxon píše:Tenhle chcípák mi v e39 zamával taky. V rajchu mě tenkrát vyšel asi na nějakých 50 éček.
to je nějak moc. U nás stál asi dva a půl. V rajchu byl na firmu za velkoobchodní cenu, -10%, -MwSt
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Kontaktovat uživatele:
Baxon píše:Vlasta píše:Tak to je za hubičku, já za něj dal v BMW 4 klacky.Baxon píše:Tenhle chcípák mi v e39 zamával taky. V rajchu mě tenkrát vyšel asi na nějakých 50 éček.
to je nějak moc. U nás stál asi dva a půl. V rajchu byl na firmu za velkoobchodní cenu, -10%, -MwSt
Tatíkovi se taky posr..tak to chtěl vyměnit u jedného nejmenovaného servisu v Opavě a chtěli po něm 5000kč za starší repasovaný

tka to bych zacal prave u tehle potvory
99,9% ti to dela prave tato vecicka, jinak toto je v aute s klimou jak v 36 tak i v 46tce je to umistene za ofukem noh ridice, musis sundat dekl nad nohama u ridice, pak naprave strane je ofuk ten taky sundas dolu a vedle neho uvidis prisroubovany toto uvidis jak je to zasroubovane dovnitr vidis tu stranu s konektorem.