Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
velkej BC
-
Ahoj kluci, dneska jsem si koupil do e36 325i velkej BC a měnim ho za malej ale když jsem všechno zapojil tak prostě nejede. Malej když zapnu spatky tak jede v pohodě ale ten velkej se ani nerosviti. připravu jsem tam měl takže jsem to jen zapojil. Takže by mě zajinamo kolik a ktere kabely maji byt pod proudem mam tam černej konektor a bilej. Neví někdo prosim???????? 

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
sihlovecondra píše:Ahoj kluci, dneska jsem si koupil do e36 325i velkej BC a měnim ho za malej ale když jsem všechno zapojil tak prostě nejede. Malej když zapnu spatky tak jede v pohodě ale ten velkej se ani nerosviti. připravu jsem tam měl takže jsem to jen zapojil. Takže by mě zajinamo kolik a ktere kabely maji byt pod proudem mam tam černej konektor a bilej. Neví někdo prosim????????
viděl bych to na pojistku nebo relé. které je potřeba přidat. ... jen odhaduji

-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
sihlovecondra píše:a kterou pojistku nebo rele neviš?
je to napsaný na deklu od pojistek v motorovém prostoru

-
-
jo jo přesně tak, mam bmw e36 325i v kuži, s klimou všechny okna v el atd. a když jsem chtěl vyměnit malej bc za velkej tak prostě nejede. Do maleho byl zapojen černej konektor a bilej tam jen tak ležel, byl jsem se ptat a řekli mi v servise origo bmw když byly bmw v takove naloži tak bud už tam někdy ten velkej BC byl nebo že tam na něho byly už nachystane kabely. Ja mam auto teprve asi 1 měsit takže fakt nevim. Nevi někdo jak a co ma byd kde zapojene. Jinak když zapojim zpatky malej BC tak jede normalně, a když zapnu velkej tak nic, ale když rosvitim světla tak tlačitka sviti na obou BC .
-
-
ahoj mam dotaz shaním velké BC a nevím kde sehnat...-kolik tě stal???jinak stím zapojenim nebude snad problém sem autoel a dělal sem bmw jen to musím vidět...mam 325i plná nalož a tam je taky už příprava na velký bc.Jen bude problém asi s tím že tam nemáš ještě nejspíš příslušnou jednotku....ale to je jen můj názor...dik za tvou odpověď...