Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW
Zdravím, odjezdil jsem si půl rok v Hondě civic a mým snem vždy bylo BMW.Tak jsem odhodlanej do toho praštit=) A řekl jsem si že hned z vostra v BMW 325i. Chlápek ho pro mě ještě chvíli podrží než prodám civica. Ale chtěl bych se zeptat kolik takovej "droboučkej" motor žere. Aby mi nesežral i střechu nad hlavou:)
-
- Kontaktovat uživatele:
Shadowww píše:Zdravím, odjezdil jsem si půl rok v Hondě civic a mým snem vždy bylo BMW.Tak jsem odhodlanej do toho praštit=) A řekl jsem si že hned z vostra v BMW 325i. Chlápek ho pro mě ještě chvíli podrží než prodám civica. Ale chtěl bych se zeptat kolik takovej "droboučkej" motor žere. Aby mi nesežral i střechu nad hlavou:)
Jestli se chces o 325i dozvedet trosku vice, tzn. kdy se zacal montovat motor s vanos, kdy byly zmeny na podvozku a treba vice o spotrebe, zkus prohledat historii tohoto fora. Je tam toho o tomto aute a jeho spotrebe vic nez dost i vc. porovnani s jinymi modely.
Shadowww píše:Zdravím, odjezdil jsem si půl rok v Hondě civic a mým snem vždy bylo BMW.Tak jsem odhodlanej do toho praštit=) A řekl jsem si že hned z vostra v BMW 325i. Chlápek ho pro mě ještě chvíli podrží než prodám civica. Ale chtěl bych se zeptat kolik takovej "droboučkej" motor žere. Aby mi nesežral i střechu nad hlavou:)
Na 325i se vykasli, bez do neceho co ma motor M52(nejlip 323i nebo 328i)
Se 323i mam spotrebu 9l(30% mesto, 70% zbytek)
vrele doporucuju, navod od Hanze

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ategories=
-
Kostik píše:Shadowww píše:Zdravím, odjezdil jsem si půl rok v Hondě civic a mým snem vždy bylo BMW.Tak jsem odhodlanej do toho praštit=) A řekl jsem si že hned z vostra v BMW 325i. Chlápek ho pro mě ještě chvíli podrží než prodám civica. Ale chtěl bych se zeptat kolik takovej "droboučkej" motor žere. Aby mi nesežral i střechu nad hlavou:)
nemyslis ze 323 nebo 328 budou penezma nekde jinde?

error-motohanz píše:Kostik píše:Shadowww píše:Zdravím, odjezdil jsem si půl rok v Hondě civic a mým snem vždy bylo BMW.Tak jsem odhodlanej do toho praštit=) A řekl jsem si že hned z vostra v BMW 325i. Chlápek ho pro mě ještě chvíli podrží než prodám civica. Ale chtěl bych se zeptat kolik takovej "droboučkej" motor žere. Aby mi nesežral i střechu nad hlavou:)
nemyslis ze 323 nebo 328 budou penezma nekde jinde?
Dy? nepsal, kolik na to má, ne?
Já mám taky Hondu ale Accord 2,3 vždy jsem chtěl Báwo E36 nejlíp 6-ti válec.
Ale nic jsem nesehnal (cca 100-120 tis)buď to bylo po bouračce a opravený jak od pra..,nebo uplně bez výbavy a ještě hůř dokonce svařený ze dvou aut.Je vidět že báwa jsou v kurzu a tak se dost bastlí.
Accord je super a spolehlivý ale chybí mu ten 6-ti válec a zadní náhon.
Tonys
Ale nic jsem nesehnal (cca 100-120 tis)buď to bylo po bouračce a opravený jak od pra..,nebo uplně bez výbavy a ještě hůř dokonce svařený ze dvou aut.Je vidět že báwa jsou v kurzu a tak se dost bastlí.
Accord je super a spolehlivý ale chybí mu ten 6-ti válec a zadní náhon.
Tonys