Petous píše:Mě v BMW řekli, že u E46 318 (M43) je první zmínka o řetězu v servisním plánu na 300tis km - Kontrola rozvodového řetězu
...tak tak, do 300tkm určitě vydrží, pak kontrolovat. Je ovšem otázka kolik má který auto najeto když je každý 3x přetočený Každopádně jen tak neprdne, to bude dřív hodně hlučnej - vytahanej
Petous píše:Mě v BMW řekli, že u E46 318 (M43) je první zmínka o řetězu v servisním plánu na 300tis km - Kontrola rozvodového řetězu
...tak tak, do 300tkm určitě vydrží, pak kontrolovat. Je ovšem otázka kolik má který auto najeto když je každý 3x přetočený Každopádně jen tak neprdne, to bude dřív hodně hlučnej - vytahanej
spis budou driv v prdeli kladky ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Mám 318i rv 97, a najeto 260tkm, uvažuji o výměně rozvodového řetězu, na kolik by mě to tak vyšlo? Co je potřeba měnit spolu s ním?
Na jak dlouho je to práce pro mechanika?
Nevim jak na 4válcích, ale já rozvoďák preventivně měnil, a dolů šla hlava+prsa+vana. Všechny těsnění nový když už se to dělá. No a ktomu řetěz a ty lyžiny který ho vedou.
Na materiálu (vše origo BMW) to bylo kolem 7tKč....
Jo, mám pocit, že když se mění rozovodový řetěz, tak se musí měnit i ty napínací kladky a to vše znamená sundat hlavu s prsama. Nevím teda jak u 320D, ale u M5x motoru určo jo.