Mám e36 a problem takovi, ze se auto pres 5000 otacek nedostane, chova se jako by zasahnul omezovac, jakmile v techto otackach preradim a otacky klesnou o 1000 chvili se nic nedeje a teprve po chvilce auto zacne znovu zrychlovat pricemz se vzdy zastavi na stejnych otackach.
V cem muze byt problem?
Odhali problem diagnostika? Nikdy jsem na ni nebyl.
rucne na motoru jsem to nezkousel, nejsem zrovna moc pres auto...
jeste dalsi takova zvlastni vec, kdyz to pretocim na tu "magickou" hranici a preradim, udela to takovej divnej zvuk, skoro mi to prijde jako opak lupnuti vyfuku u wrc, takova jakoby imploze ale to je nejspis dost subjektivni....
Birkov píše:Mám e36 a problem takovi, ze se auto pres 5000 otacek nedostane, chova se jako by zasahnul omezovac, jakmile v techto otackach preradim a otacky klesnou o 1000 chvili se nic nedeje a teprve po chvilce auto zacne znovu zrychlovat pricemz se vzdy zastavi na stejnych otackach. V cem muze byt problem? Odhali problem diagnostika? Nikdy jsem na ni nebyl.
Birkov píše:to maslista: jak to zjistim na 100%? Kolik me to bude stat? Stane se neco, kdyz treba zkusim v 80 podradit na 2ku? Jestli tam skoci otacky nad 5tis.
Být tebou tak nedělám pičo*iny a odvezu to do servisu zkouknout, protože taky tohle podřazení by mohlo být poslední.
to muže bejt od řj po lambdu cokoliv, tachle to je zbytečná ztráta času a mohl bys do toho zahučet za mnohem víc, než kdybys zajel na diagnostiku, zajeď si tam a oni ti řeknou co a jak
A co palivovej filtr? Když jsem míval 318i E30 tak mě to víc jak 5500ot. neudělalo, jako by omezovač a když jsem přeřadil tak se to ještě trošku zadusilo a pak to zase do těch 5500 jelo normálně, potom jsem vyměnil palivovej filtr a pak už to šlo na skutečnej omezovač 6500ot. 100kč a lítáš.