Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Centrál
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem přišel k autu a zadní dveře od spolujezdce neuzamknuté....!
Zkoušel jsem odemknout a zamknout a zadní dveře u spolujezdce nereaguji na zamykání centrálem.
Nechce se mi rozdělávat celé dveře, tak se ptám, jestli to třeba nemůže být jenom nějakou pojistkou nebo tak něco. Nebo případně, co mám zkontrolovat.....
Díkes
Zkoušel jsem odemknout a zamknout a zadní dveře u spolujezdce nereaguji na zamykání centrálem.
Nechce se mi rozdělávat celé dveře, tak se ptám, jestli to třeba nemůže být jenom nějakou pojistkou nebo tak něco. Nebo případně, co mám zkontrolovat.....
Díkes
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ferlin píše:No, pojistkou to nejspíš nebude. To by musely mít každé dveře svou pojistku a to se mi nezdá. Nejspíš kontakt, anebo přímo ovládací mechanismus příslušných dveří je K.O.
Budu muset ty dveře stejně nakonec rozdělat, ale neche si mi do toho, protože ten spínací mechanismus se ku..wsky vydělává a dává zpátky. Je tam přístup jak k penězům....

-
- Kontaktovat uživatele:
ferlin píše:Taky bych se asi na to raději vyprdnul a dal to do servisu, anebo alespoň někomu, kdo se v tom vyzná. Někdy člověk může amatérskou opravou nadělat ještě víc škody.
Ale já se za amatéra nepovažuju -mám elektro vzdělání a navíc auto jsem měl rozdělané, troufnu si říct, tak, jako malokdo tady na fóru........Jenom se mi do toho moc nechce, tak se ptám, či by to nešlo nějak ojebad....

-