Misos píše:diky MK, cez vikend sa na to pozriem a snad zistim, kde bol problem.
stokrát horší je třeba hledat a eliminovat vibrace než měnit nějaký dečky vsadím se, že to budeš mít propálený hned za drátem od konektoru, jak se ten tenký odporový drát začíná zaplétat do látky. viděl jsem jich tenkrát hodně, protože jsem chtěl ušetřit , tak jsem je různě sháněl... ale většina jich byla KO právě na tomhle místě. tak hodně štěstí
a až vyřešíš dečky, tak si sprav žárovičky v tom přepínači, nebo ti svítěj obě polohy?
stokrát horší je třeba hledat a eliminovat vibrace než měnit nějaký dečky vsadím se, že to budeš mít propálený hned za drátem od konektoru, jak se ten tenký odporový drát začíná zaplétat do látky. viděl jsem jich tenkrát hodně, protože jsem chtěl ušetřit , tak jsem je různě sháněl... ale většina jich byla KO právě na tomhle místě. tak hodně štěstí
a až vyřešíš dečky, tak si sprav žárovičky v tom přepínači, nebo ti svítěj obě polohy?
přesně tak, řešil jsem to nedavno na trojce. Koupil v BMW za pár korun novou vyhřívací dečku. Byla spálená těsně za konektorem. Jestli člověk není úplný vemeno, tak si ji vymění sám jako já .
Hele chlapi, kduž už tady to téma je.. Nikdy jsem ty vyhřívaný sicny na vlastní oči neviděl, tak mě nekamenujte za trotloidní dotaz.. Dá se to nějak dodělat do normálních sicen, nebo už tak musej být z fabriky?
dsvatos píše:Hele chlapi, kduž už tady to téma je.. Nikdy jsem ty vyhřívaný sicny na vlastní oči neviděl, tak mě nekamenujte za trotloidní dotaz.. Dá se to nějak dodělat do normálních sicen, nebo už tak musej být z fabriky?
Já si myslím, že pokud nemáš sicny v kůži, tak se na to můžeš klidně vybodnout, za tu práci to nebude stát. Ale jestli máš kůži, tak to za úvahu asi stojí. V mrazech kůže nepříjemně studí, áááá.
dsvatos píše:Hele chlapi, kduž už tady to téma je.. Nikdy jsem ty vyhřívaný sicny na vlastní oči neviděl, tak mě nekamenujte za trotloidní dotaz.. Dá se to nějak dodělat do normálních sicen, nebo už tak musej být z fabriky?
Já si myslím, že pokud nemáš sicny v kůži, tak se na to můžeš klidně vybodnout, za tu práci to nebude stát. Ale jestli máš kůži, tak to za úvahu asi stojí. V mrazech kůže nepříjemně studí, áááá.
Mám hadráky Škoda, no.. Ale díky.. A stejně, až ještě trošku vyrostu, seženu si sicny v kůži
Mám hadráky Škoda, no.. Ale díky.. A stejně, až ještě trošku vyrostu, seženu si sicny v kůži
Kůže je supr, ale pokud chceš jezdit celoročně (to asi jo), tak jedině s topeníčkem.
ferlin píše:[quote="dsvatos"]Hele chlapi, kduž už tady to téma je.. Nikdy jsem ty vyhřívaný sicny na vlastní oči neviděl, tak mě nekamenujte za trotloidní dotaz.. Dá se to nějak dodělat do normálních sicen, nebo už tak musej být z fabriky?
Kůže je supr, ale pokud chceš jezdit celoročně (to asi jo), tak jedině s topeníčkem. [/quote]
Však jasně.. Už se ze mě pomalu stává starší, usedlejší pán, co už má rád to svoje pohodlíčko a teplo na záda
Tak dnes som konecne rozobral tie sedacky. Kym som sa dopracoval k vyhrievanym deckam, uplynuli asi 2 hodiny. Najtazsie je dat dole potah sedacky z tych malych kovovych ociek. Odporovy drat bol preruseny kupodivu v hornej casti decky( vo vyske lopatiek ) Spojil som to obycajnym drotom, ktory som na to pripajkoval a zatial to funguje Nasrala ma ale kontrolka airbagu, ktora mi odvtedy svieti ked som sa vrtal pod sedadlom spolujazdca, odpojil som asi nieco co som nemal.
Tak dnes som konecne rozobral tie sedacky. Kym som sa dopracoval k vyhrievanym deckam, uplynuli asi 2 hodiny. Najtazsie je dat dole potah sedacky z tych malych kovovych ociek. Odporovy drat bol preruseny kupodivu v hornej casti decky( vo vyske lopatiek ) Spojil som to obycajnym drotom, ktory som na to pripajkoval a zatial to funguje Nasrala ma ale kontrolka airbagu, ktora mi odvtedy svieti ked som sa vrtal pod sedadlom spolujazdca, odpojil som asi nieco co som nemal.
Kontrolka bagu ti svíti protože jsi odpojil čidlo ve spolujezdcové sedačce a nastartoval jsi nebo jsi zapl zapalování, v tu chvíli se načetla chyba....vím to protože mám ten samý problém:)
Misos píše:No presne to sa mi asi stalo Pomoze reset palubovky, alebo odpojenie baterky? Ci s tym treba ist do servisu? Hmm, toto uz je ale asi ina tema...
Misos píše:No presne to sa mi asi stalo Pomoze reset palubovky, alebo odpojenie baterky? Ci s tym treba ist do servisu? Hmm, toto uz je ale asi ina tema...
Můžete poradit, zda, když mám sedačky s vyhříváním, ale nemam nikde ovládání...Majitel je asi měnil za nové a koupil i s vyhříváním. Mám e46 rv.2000...co potřebuji koupit, aby mi vyhřívání fungovalo?Myslíte, že kabely a tak sedí?Jako kabely pod sedačkou zapojené jsou. Nikde ale žádné tlačítka na zapnutí. Ani nevím, kde jsou normálně umístěné...
Dave_318i píše:Můžete poradit, zda, když mám sedačky s vyhříváním, ale nemam nikde ovládání...Majitel je asi měnil za nové a koupil i s vyhříváním. Mám e46 rv.2000...co potřebuji koupit, aby mi vyhřívání fungovalo?Myslíte, že kabely a tak sedí?Jako kabely pod sedačkou zapojené jsou. Nikde ale žádné tlačítka na zapnutí. Ani nevím, kde jsou normálně umístěné...
tlacitka na zapnuti jsou umisteny na stredovy konzole vedle tlacitka ASC asi v tvojem pripade.