jinak je tam vymeneny diferak z 4,27 na 3,91..ale delalo to i pred tim..takze myslim, ze tim to nebude
dsvatos píše:tohleto vypadá fakt na ten filtr... Při zátěži v točkách nedostává motor dost benzínu.. Nebo pumpa už nedává správnej tlak...
Maslista píše:dsvatos píše:tohleto vypadá fakt na ten filtr... Při zátěži v točkách nedostává motor dost benzínu.. Nebo pumpa už nedává správnej tlak...promiň
Výměnou filtru určitě nic nezkazíš..ale problém je na 99% jinde... zkus to v táhlém kopci držet něco málo pod hranicí těch krytickejch otáček.. pokud by byl zanesenej filtr poznáš to... to co popisuješ dělá vačka či hydra, který nestíhají vymezovat.. projevuje se to jako nějaký omezovač... viď..
Maslista píše:dsvatos píše:tohleto vypadá fakt na ten filtr... Při zátěži v točkách nedostává motor dost benzínu.. Nebo pumpa už nedává správnej tlak...promiň
Výměnou filtru určitě nic nezkazíš..ale problém je na 99% jinde... zkus to v táhlém kopci držet něco málo pod hranicí těch krytickejch otáček.. pokud by byl zanesenej filtr poznáš to... to co popisuješ dělá vačka či hydra, který nestíhají vymezovat.. projevuje se to jako nějaký omezovač... viď..
Jardaspit píše:Zdravím. Já mám uplně stejnej problém...Zkoušel sem měnit váhu, je tam novej palivák a svíčky...Jinak mi to dělá uplně přesně to samý. Kámoš má taky 318m40 jak já a divil se, že mi to nejde do omezovače, že když se točí, tak mu to krásně klepe(omezovač):) Vidim to taky na ty hydra-mně totiž cvakaj i za zahřátýho motoru...