Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nefunkční dálka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
RA

#1 Příspěvek od RA »

Mám takový problém, po resetu oil service na E36 Compact rv95, mi přestala fungovat dálka a nejde ani znovu přihlásit. Nevím jestli je to náhoda a nebo to spolu fakt může souviset. Nemáte někdo podobnou zkušennost? Nemůžu vyloučit, že propojili při tom resetu jiné piny v konektoru omylem.
jordeeman

#2 Příspěvek od jordeeman »

RA píše:Mám takový problém, po resetu oil service na E36 Compact rv95, mi přestala fungovat dálka a nejde ani znovu přihlásit. Nevím jestli je to náhoda a nebo to spolu fakt může souviset. Nemáte někdo podobnou zkušennost? Nemůžu vyloučit, že propojili při tom resetu jiné piny v konektoru omylem.

mozna Ti odpojili baterku na dlhsi cas ... no nevim ..a mas origo ?

kde ti to robili ?
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor1 »

prohlídnout pojistky..
Baterka v klíči(pokud ji má)..
Špatný klíč(pokud ji nemá)..
Špatný postup přihlašování klíče..

ATD..
Dave_318i

#4 Příspěvek od Dave_318i »

Ahoj. Mam e46 rv.2000 a mám na klíči dálkové ovládání, ale nefunguje. Baterie v kliči je OK. Nevíte čím by to mohlo být? Pojistka, či špatné přihlášení klíče? Kde je pojistka? Přihlášení klíče už jsem tady našel tak zkusím...Nebo by to mohlo být ještě něco jiného?
PS: Jinak pokud odemknu/zamknu klíčem v zámku dveří, tak centrál normálně funguje.
Děkuji.
Toydolls

#5 Příspěvek od Toydolls »

Dave_318i píše:Ahoj. Mam e46 rv.2000 a mám na klíči dálkové ovládání, ale nefunguje. Baterie v kliči je OK. Nevíte čím by to mohlo být? Pojistka, či špatné přihlášení klíče? Kde je pojistka? Přihlášení klíče už jsem tady našel tak zkusím...Nebo by to mohlo být ještě něco jiného?
PS: Jinak pokud odemknu/zamknu klíčem v zámku dveří, tak centrál normálně funguje.
Děkuji.

Proc si tak linej? Vzdyt staci dat jen Hledat - resi se to tu furt dokola a je to casty problem

Jeden za vsechny ostatni si najdes snad
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=central
Dave_318i

#6 Příspěvek od Dave_318i »

Toydolls píše:Proc si tak linej? Vzdyt staci dat jen Hledat - resi se to tu furt dokola a je to casty problem

Jeden za vsechny ostatni si najdes snad
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ht=central

Omlouvám se...máš pravdu, ale nejsem líný, jen jsem si postupně pročítal fórum a pak asi po dvou hodinách jsem na to narazil...už to funguje, chyba byla v synchronizaci klíče a dálky...
Odpovědět