já se ještě nedíval , ale chci to vyměnit kompleto i s výplachem,tak bych rád věděl jestli je to to samé co třeba u VW G48 (růžová) nebo něco special???
Bacha bacha, máš tam chybu !!! G48 je zelená (zelenomodrá) klasika.. Tou nic nezkazíš... Ty moderní růžový jsou G12 a nesmí se mezi sebou míchat !!! Nedá se to doporučit ani po proplachu. Vždycky dávat to co tam už bylo, prostě barvy neměnit... Při přechodu z G48 zelené na G12 růžovou hrozí netěsnosti systému, vznik cucků atd..
ajfel píše:lidi ... proc nekupujete originalni BMW chladici kapalinu ... ??? prodava se v baleni 1,5l ... a je levnejsi nez 99% ostatnich vyrobku .... petr
Třeba v Brně v Renocaru ji nemaj. Nutili mi tam předraženej Castrol..
Koby píše:900,-? To byl nákej sud ne? Co jsem volal do base tak mi řikali cca. 160,- Mám tam takovou zelenou - 1.8is
Jeden o voze, druhej o koze. Mam dojem, že coupe328 myslel celou napln a ty cenu za jeden litr...
900,- za 10l je málo .. teda pokud ji trochu nenaředili vodou.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Nevim kolik je kapaliny v 328 (v 318iS je celkem 6,5 litru), takže pokud je tam třeba 10 litrů celkem, tak těch 900 by aji sedělo.. Koncentrát se přeci ředí 1:1 s destilkou (pak je to okolo -35 stupňů), takže za 5 litrů koncentrátu + 5 litrů destilky by 900 odpovídalo...
Pivson píše:jj není není, už jsem chtěl poprosit o vystavený 2 kousky
ja jsem o ne poprosil, ale jsou prazdny v kazdem pripade, vcera jsem koupil 6 litru modrozeleneho bordelu od shellu a 6 litru destilky a uz se tesim na vymenu v tom pocasi co tam panuje ...
Hele, a jak je ten kod tý chladící do Isa? Mám tam zelenou, tzn. G48, je to tak? Dneska jede táta do Liberce, tak mi cestou vezme v BMW servisu, tak bych to potřeboval vědět. Autec jí nemá a radši tam nehcci lejt něco, co tam nepatří.
Hele, a jak je ten kod tý chladící do Isa? Mám tam zelenou, tzn. G48, je to tak? Dneska jede táta do Liberce, tak mi cestou vezme v BMW servisu, tak bych to potřeboval vědět. Autec jí nemá a radši tam nehcci lejt něco, co tam nepatří.
Je to úplně jedno jakou. Hlavně musí být G48 (zelená, nebo zelenomodrá) Kup jakoukoliv značku, je to šumák.. Za rozumný love je českej Sheron G48.. Už namixovanej na -30 stojí asi 45 Kč/litr v Tescu..