Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jsem nový :-P

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Kennedy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Kennedy »

Zdárek, no jsem nováček bavoráčka ještě nemám ale přišel sem se poradit a kam jinam jit než na BMW club.....takže.....byl jsem VW FAN ale moje lidové vozidlo mi před měsícem ukradli a já začal přemýšlet co nového bych pořídil.....a prostě to byla láska na první pohled.....kamarád si koupil E36 svezl mě a od té chvíle na nic jiného nemyslím, hledal jsem na německých stránkách pár krasnejch kousků jsem objevil třeba http://www.autoscout24.de/home/index/de ... A=83087.51

Poradte mi jaký motor jaký rok je dobrý na co si dát bacha a tak, líbil se mi jeden moooc pěknej ale po tom co kamarád prohlásil COMPACT? SES ZBLÁZNIL jsem v rozpacich protože mi nevysvětlil co je na tom autě tak zlého upřimě BMW je pro mě španělská vesnice...vyznám se v golfech ale cejtim že to chce zmenu :roll: Prostě pokud by jste byli tak hodný vychrlte na mě všechno co Vás napadne o tomhle autě.......jinak máte to tu moc fajn.....u nás na VW CLUBU (později VW-CLUBU) to bejvalo taky dobrý :cry: ......předem děkuju za jakoukoliv odpověd :P
Qapa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Qapa »

zdar, precti si tady to..http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ategories=

snad ti to pomuze :wink:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Maikl »

co má sakra proti COMPACTům...? :evil:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od dsvatos »

Maikl píše:co má sakra proti COMPACTům...? :evil:

Compakty jsou pro socky, kterým už nezbyly love na kufr :lol: 8)

Né, nic osobního :cool2:
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Maikl »

dsvatos píše:
Maikl píše:co má sakra proti COMPACTům...? :evil:

Compakty jsou pro socky, kterým už nezbyly love na kufr :lol: 8)

Né, nic osobního :cool2:

ha... kufr nepotřebuju, stejně tam mám reprák... :D :twisted:
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MIKI »

Kdyz dvoudver tak jedine coupe...a motor samozrejme 2,8.... nejlepsi volba do e36 ... jede pekne a zere malo...ja s tim jezdil za 8,5-9l ..s dvoulitrem jsem mel 12-14l takze neni co resit ! :wink:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Compact nee, ne ýže by se v tom nedalo jezdit, ale za 1. to má horší interier, za 2. horší odhlučnění, za 3. zadní nápravu z e30 a za 4. nejvyšší motorizace byla 323Ti, což je 2,5litr.
Pokud dvě dveře, tak jak psal MIKI, Coupe 328i a nejlépe od roku 97 možná ještě 96 a výš. To samé Saloon(4dveře) od roku 97. Ty auta maj lepší výztuhy kastle, lepší výbavu a lepší stav vetšinou, protože kastle je i lépe antikorozně ochráněná.
Misa Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od Misa Moderátor »

Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...

Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Kennedy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kennedy »

Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znacka :roll: tak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky :D kde to mivate? a svezete me v tom nekdo? :oops: Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip 8)
Kennedy
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Kennedy »

ps: kua ted koukam na fotky z vasich regionalu....mame je na stejnym miste :-) taky druhy patro ??? :P
lupik

#11 Příspěvek od lupik »

Kennedy píše:ps: kua ted koukam na fotky z vasich regionalu....mame je na stejnym miste :-) taky druhy patro ??? :P

přízemí
peef

#12 Příspěvek od peef »

Misa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...

Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...

Už jsem tu strááášně dlouho nebyl :oops:
Míšo - ty máš furt ještě compacta? :wink:
A jak ti dupou morčata? :D
MIKI
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MIKI »

Kennedy píše:Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znacka :roll: tak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky :D kde to mivate? a svezete me v tom nekdo? :oops: Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip 8)

regional mame zitra (ctvrtek) od6-7h vecer tak se stav...aspon poznas i lidi... 8)
Malda
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Malda »

Compact je fajn... 8) Ja ho mam a jsem spokojenej. Sice tu nekteri zastavaji nazor, ze compact neni BMW, ale to je jejich boj.
Misa Moderátor
Moderátor

#15 Příspěvek od Misa Moderátor »

peef píše:
Misa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...

Už jsem tu strááášně dlouho nebyl :oops:
Míšo - ty máš furt ještě compacta? :wink:
A jak ti dupou morčata? :D

Hehe já věděla že se compactáři ozvou :D Jo ještě pořád ho mám, ikdyž slouží spíš Alpovi jako záložní vozítko :lol: Ale teď bude pár morčecích akcí, tak ho taky "vyvenčím" ... no a morčata se maj dobře, ležijou, spijou, žerou, takže těžká pohoda :D
ex E36 316iCompact
xsun
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od xsun »

pekne udelanej compact je fajn auto, teda az na ten interier, to kluci fakt trochu prestrelili na ty leta v kterym to bylo delany ... ale jinak fajna kara, na zacatek urcite staci a po prechodu z golfa myslim ze pro tebe slusna volba ... spis kdyz se uz budes divat po motorizaci, tak brat 318ti nez 316i .. ale je to taky o tom kolik do toho chces vrazit ...
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Lukas-NASA »

Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohled 8) Někdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??
Misa Moderátor
Moderátor

#18 Příspěvek od Misa Moderátor »

Lukas-NASA píše:Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohled 8) Někdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??

Viz "Srazy a akce", nejbližší 2.11. večer na čerňáku, patrové parkoviště u Village Cinames, s následným přesunem do restaurace v Počernicích :wink:
ex E36 316iCompact
xsun
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od xsun »

Lukas-NASA píše:Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohled 8) Někdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??

se pochlub a hjod sem treba i foto :)
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Lukas-NASA »

Nafotím to nějak solidně a pak to sem pošlu..Hmm do Prahy to mám celkem daleko:(Tak že to ted nestihnu,ale snad příště!!
Odpovědět