Zdárek, no jsem nováček bavoráčka ještě nemám ale přišel sem se poradit a kam jinam jit než na BMW club.....takže.....byl jsem VW FAN ale moje lidové vozidlo mi před měsícem ukradli a já začal přemýšlet co nového bych pořídil.....a prostě to byla láska na první pohled.....kamarád si koupil E36 svezl mě a od té chvíle na nic jiného nemyslím, hledal jsem na německých stránkách pár krasnejch kousků jsem objevil třeba http://www.autoscout24.de/home/index/de ... A=83087.51
Poradte mi jaký motor jaký rok je dobrý na co si dát bacha a tak, líbil se mi jeden moooc pěknej ale po tom co kamarád prohlásil COMPACT? SES ZBLÁZNIL jsem v rozpacich protože mi nevysvětlil co je na tom autě tak zlého upřimě BMW je pro mě španělská vesnice...vyznám se v golfech ale cejtim že to chce zmenu Prostě pokud by jste byli tak hodný vychrlte na mě všechno co Vás napadne o tomhle autě.......jinak máte to tu moc fajn.....u nás na VW CLUBU (později VW-CLUBU) to bejvalo taky dobrý ......předem děkuju za jakoukoliv odpověd
Kdyz dvoudver tak jedine coupe...a motor samozrejme 2,8.... nejlepsi volba do e36 ... jede pekne a zere malo...ja s tim jezdil za 8,5-9l ..s dvoulitrem jsem mel 12-14l takze neni co resit !
Compact nee, ne ýže by se v tom nedalo jezdit, ale za 1. to má horší interier, za 2. horší odhlučnění, za 3. zadní nápravu z e30 a za 4. nejvyšší motorizace byla 323Ti, což je 2,5litr.
Pokud dvě dveře, tak jak psal MIKI, Coupe 328i a nejlépe od roku 97 možná ještě 96 a výš. To samé Saloon(4dveře) od roku 97. Ty auta maj lepší výztuhy kastle, lepší výbavu a lepší stav vetšinou, protože kastle je i lépe antikorozně ochráněná.
Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...
Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znacka tak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky kde to mivate? a svezete me v tom nekdo? Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip
Misa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Nebo jestli jsi Pražák, dojeď někdy na regionál a můžeš rovnou posoudit na místě, Compactem jezdívá George_D nebo se domluv se mnou nebo Alpem a přijedeme Compactem ...
Už jsem tu strááášně dlouho nebyl Míšo - ty máš furt ještě compacta? A jak ti dupou morčata?
Kennedy píše:Kua regionaly....to moc dobre znam akorad jina znacka tak ja prijedu sockou protoze od te doby co mi ukradli golfa jsem drzitel mesicni tramvajenky kde to mivate? a svezete me v tom nekdo? Proste sem se do ty znacky zamiloval....uz me nebavi si ukousnout pulku jazyku kdyz prejedu na silnici sneka....chci neco pohodlnejsiho a neco co vypada uz trosku lip
regional mame zitra (ctvrtek) od6-7h vecer tak se stav...aspon poznas i lidi...
Misa píše:Compact je vhodnej, pokud potřebuješ praktické auto, abys v kufru něco odvezl apod a stačí ti menší objemy ... Jinak interiér palubovka atd. nemyslím si, že rovnou "horší", prostě "jinej" ... Pokud se ti Compact líbí, tak do něj jdi a nenech se odradit kecama ...
Už jsem tu strááášně dlouho nebyl Míšo - ty máš furt ještě compacta? A jak ti dupou morčata?
Hehe já věděla že se compactáři ozvou Jo ještě pořád ho mám, ikdyž slouží spíš Alpovi jako záložní vozítko Ale teď bude pár morčecích akcí, tak ho taky "vyvenčím" ... no a morčata se maj dobře, ležijou, spijou, žerou, takže těžká pohoda
pekne udelanej compact je fajn auto, teda az na ten interier, to kluci fakt trochu prestrelili na ty leta v kterym to bylo delany ... ale jinak fajna kara, na zacatek urcite staci a po prechodu z golfa myslim ze pro tebe slusna volba ... spis kdyz se uz budes divat po motorizaci, tak brat 318ti nez 316i .. ale je to taky o tom kolik do toho chces vrazit ...
Lukas-NASA píše:Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohled Někdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??
Viz "Srazy a akce", nejbližší 2.11. večer na čerňáku, patrové parkoviště u Village Cinames, s následným přesunem do restaurace v Počernicích
Lukas-NASA píše:Nedávno jsem koupil compacta a nechtěl bych nic jinýho-byla to láska na první pohled Někdy bych zajel kouknout na sraz,jestli něco takovýho bývá..??