Kennedy píše:Nojoooo ale ja ještě ani nemám bávo....a přijet na straz baeoráčků fiestou trošku vostuda![]()
![]()
vetsinou je za to 10 ran bicem, bud rad ze jsi odjel driv, nez to stihli rozbalit

Pavel H píše:Tak to já se příště zdržím dýlKennedy píše:xsun píše:[quote="Kennedy"]Nojoooo ale ja ještě ani nemám bávo....a přijet na straz baeoráčků fiestou trošku vostuda![]()
![]()
vetsinou je za to 10 ran bicem, bud rad ze jsi odjel driv, nez to stihli rozbalit![]()
![]()
xsun píše:Tak to já se příště zdržím dýlPavel H píše:Kennedy píše:[quote="xsun"][quote="Kennedy"]Nojoooo ale ja ještě ani nemám bávo....a přijet na straz baeoráčků fiestou trošku vostuda![]()
![]()
vetsinou je za to 10 ran bicem, bud rad ze jsi odjel driv, nez to stihli rozbalit![]()
![]()
Kennedy píše:No to u mě není tak jednoduchý mám hustej harmonogram: od 7-3 škola od 4 do 23 práce a víkendy od 8 do 23 oba dny takže záhulPavel H píše:Kennedy píše: Sem musel do práce...a budu tu strašit až do 6ti a taky sem byl trosku nesvůj jako nováček víš jak
![]()
![]()
Tak aspon vis, ze prvni ctvrtky v mesici se do prace nechodi. Aspon ne na nocale aspoň bude brzo baworáček...dneska kdyz sem jel ráno sockoua na ledu se pri vystupován roztriskalo asi 5 lidí tak sem si řek že tenhle druh cestován dlouho prezvat nebudu
dsvatos píše:Tak to já se příště zdržím dýlxsun píše:Pavel H píše:[quote="Kennedy"][quote="xsun"][quote="Kennedy"]Nojoooo ale ja ještě ani nemám bávo....a přijet na straz baeoráčků fiestou trošku vostuda![]()
![]()
![]()