Dave píše:petto píše:eko píše:Dave"]
Vždycky když dobržďuji (na spojku nebo i vyřazeno) tak od 30 do 0 km/h mi vyletí ručička k 10l/100 čím je auto pomalejší tím víc k těm 10l
To co popisujes je preci normalni, pri rychlejsi jizde na neutral je spotreba minimalni, cim ale jedes pomaleji, tim je aktualni spotreba vyssi a nakonec az zastavis, tak se rucicka schova uplne doprava na "nekonecno". Nebo ti snad kdyz zastavis visi rucicka na tech 10l/100km?
[quote="Dave píše:I spotřeba je asi o 30 % vyšší.
Jak jsi to za tech par kilometru mohl zjistit, ze po natankovani je spotreba o 30% vyssi? Nemas nahodou tu spotrebu vyssi od doby, co zacala byt venkovni teplota okolo 0st.C?
tyk se mi to zdá být normální...čím pomaleji tím větší spotřeba...a je to logický
To logické je, že čím pomaleji tím vyšší spotřeba na km ale už není když se poposunuji z kopce nebo dokonce stojím a mám vyřazeno a ručička z ničeho nic brnkne na 10l a potom zase k 0!
Snad nezačínám být paranoidní a nevidím věci které nejsou

když se poposunuješ z kopce na neutrál, tak je notmální když to střílí kolem 10, záleží na rychlosti, ale že se to schová k nule je prostě blbost...když se to zastaví, tak to musí střelit za 30 litrů...nebo kolik to tam ukazuje