potreboval by som poradit mam 320i automat ked nastartujem tak mi padaju otacky az kym sa nezohreje motor z 900 na takych 700.a dneska som isiel na ceste a dokonca mi skapal motor.neviete mi poradit?DIK
armadillo píše:Ahoj, je to jasne, ja mel to same na 330xd .. je to zavada zhaveni nad svickami nikoliv svicek jak lidi casto vymenuji.. oprava 1 ze 6 cca 1000,- Kc.
armadillo píše:Ahoj, je to jasne, ja mel to same na 330xd .. je to zavada zhaveni nad svickami nikoliv svicek jak lidi casto vymenuji.. oprava 1 ze 6 cca 1000,- Kc.
320i má žhavení???
Rada pro 320d, ale nikoli pro 320i. Můj osobní názor, že to může být velká spousta od svíček až po bludné okruhy elektroniky. osobně bych jako první věc zajel na diagnostiku.
majo07 píše:potreboval by som poradit mam 320i automat ked nastartujem tak mi padaju otacky az kym sa nezohreje motor z 900 na takych 700.a dneska som isiel na ceste a dokonca mi skapal motor.neviete mi poradit?DIK
kde to přesně je ta závada po čem s emám podívat nebo jaký náhradní díl koupit