Slid píše:MAJKLJBC:Prostě je to blbost že Ti to tak žere tohle auto má jezdit kolem 5-8l průměr.Ale ne 10l.Máš tam nějaký problém, jako první bych jel na diagnostiku.Odkud jsi?
Slid píše:MAJKLJBC:Prostě je to blbost že Ti to tak žere tohle auto má jezdit kolem 5-8l průměr.Ale ne 10l.Máš tam nějaký problém, jako první bych jel na diagnostiku.Odkud jsi?
No prece Majkljbc takze z Jablonce nad Nisou kousek od tebe ze?
Jestli chceš dám ti číslo na Benische z Martinic ( Jilemnice ) je to machr na BMW a dělá jen BMW, z Semil je to cca 20km.
No prece Majkljbc takze kousek od tebe ze?
Jestli chceš dám ti číslo na Benische z Martinic ( Jilemnice ) je to machr na BMW a dělá jen BMW, z Semil je to cca 20km.
MAJKLJBC píše:[quote="Slid"]MAJKLJBC:Prostě je to blbost že Ti to tak žere tohle auto má jezdit kolem 5-8l průměr.Ale ne 10l.Máš tam nějaký problém, jako první bych jel na diagnostiku.Odkud jsi?
No prece Majkljbc takze z Jablonce nad Nisou kousek od tebe ze?
Kolik Ti řekl Benisch?[/quote]
Jeste jsem mu nevolal,nechci otravovat kdyz jsou ty svatky,
zavolam hned po novem roce.Auto jezdi takze jeste budu merit a v lednu zavolam a uvidim co mi rekne.
jordeeman píše:na SK je diagnostika v origo BMW kolem 500SK
Nejlevnejsi nabidka ale dost z ruky.......
Kolik Ti řekl Benisch?
Cau... "Slide" Tak jsem mu dnes konecne zavolal mam prijet
pristi tyden a Cena??? Za napojeni 300kc takze SUPER jak jsi psal. Jen se bojim co mi to napise za chyby....
MAJKLJBC píše:[quote="jordeeman"]na SK je diagnostika v origo BMW kolem 500SK
Kolik Ti řekl Benisch?
Cau... "Slide" Tak jsem mu dnes konecne zavolal mam prijet pristi tyden a Cena??? Za napojeni 300kc takze SUPER jak jsi psal. Jen se bojim co mi to napise za chyby.... [/quote] .
Slid píše:[quote="MAJKLJBC"][quote="jordeeman"]na SK je diagnostika v origo BMW kolem 500SK
Kolik Ti řekl Benisch?
Cau... "Slide" Tak jsem mu dnes konecne zavolal mam prijet pristi tyden a Cena??? Za napojeni 300kc takze SUPER jak jsi psal. Jen se bojim co mi to napise za chyby.... [/quote] .[/quote]