Mám nejspíš již špatné gumy ve dveřich a tak při rychlostech nad 90km\h je v aute sileny randal a neni pomalu slyset nic nez ten sum. Co se stím dá dělat? Eventualne kde sehnat to těsněni.
Birkov píše:Mám nejspíš již špatné gumy ve dveřich a tak při rychlostech nad 90km\h je v aute sileny randal a neni pomalu slyset nic nez ten sum. Co se stím dá dělat? Eventualne kde sehnat to těsněni.
Birkov píše:Mám nejspíš již špatné gumy ve dveřich a tak při rychlostech nad 90km\h je v aute sileny randal a neni pomalu slyset nic nez ten sum. Co se stím dá dělat? Eventualne kde sehnat to těsněni.
no jestli to budou jen gumy....
jestli nemá auto do "V" nebo dokonce "W" tak by to ty gumy být mohli...
btw: nemá někdo zkušenost jestli se ten hluk při výměně hranatých zrcátek za eMkový zklidní?
jestli je to coupe tak to muzou delat odskoky, ze nezajizdej jak maj
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
no jestli to budou jen gumy....
jestli nemá auto do "V" nebo dokonce "W" tak by to ty gumy být mohli...
btw: nemá někdo zkušenost jestli se ten hluk při výměně hranatých zrcátek za eMkový zklidní?
Dělá mi to taky až při 140km/h výš, ale rozhodně to není tak hrozné v pohodě slyšim rádio U mě to asi bude tím odskokem, protože hluk je větší jen na jedné straně.