Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 facelift

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bajo

#1 Příspěvek od bajo »

Nazdar. v prvom rade sa chcem ospravedlnit ak tato tema uz tu bola, ale hladal som a nenasiel som. Takze chcem sa opytat, bol na E36ke nejaky facelift ktory bol vyraznejsi? viem o takych veciach ako narazniky vo farbe, biele smerovky atd. ale myslim tvar naraznikov a hlavne ladvinky atd. ak niekto viete rozpiste mi to tu, alebo dajte link. dakujem, prip. sukromnu spravu ahoooj
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

bajo píše:Nazdar. v prvom rade sa chcem ospravedlnit ak tato tema uz tu bola, ale hladal som a nenasiel som. Takze chcem sa opytat, bol na E36ke nejaky facelift ktory bol vyraznejsi? viem o takych veciach ako narazniky vo farbe, biele smerovky atd. ale myslim tvar naraznikov a hlavne ladvinky atd. ak niekto viete rozpiste mi to tu, alebo dajte link. dakujem, prip. sukromnu spravu ahoooj

Bílý blinkry není zrovna facelift, ale ty ledvinky jiný jsou. Najdi si fotku e36 z třeba 95 a 97 a bude ti jasno.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

a blinkry na blatnicich, podelne tensi bile.
no pak neco v interieru...jako palubka s baglem u spolujezdce a kastlik s odlisnym otviranim...zrusili ten silenej volant bez znaku (ten stejnej co mam ja) :lol: a snad zadni operky hlavy mam tuseni, pokud se bavim o kupe.
a typ calouneni je taky urcite jinej...
320i
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od 320i »

jo a taky pytliky na operadlech :D :D
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

nepatří do faceliftu taky světla H7?
men
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od men »

ted trochu k blatníkum klasická e30 má normální blatníky ale Mko e30 je má hodně rozšířeny což vipadá luxusně ,ale už jsem narazil i na fotky kde ,takhle roztáhlé blatníky jako e30M měla i e36??
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
zaměřte se na ty blatníky a takhle serie nevipadá ,tak mě zajmá jestli o tom někdo něco newíte? :D
bajo

#8 Příspěvek od bajo »

Diki moc. Zvazujem kupu e36 v nejakom dobrom stave, asi sedana, ked vozim sem tam ozratych kamaratov (lepsie sa naprataju dnu :lol: ) zide sa to. Rozmyslam o nejakom lepsom objeme, zas aj 1.6ka ma svoje caro, ale tak budme ludia . :lol: (tymto som nechcel nikoho urazit) :roll:
bajo

#9 Příspěvek od bajo »

No kluci a este jedna vec. da sa to nejako prerobit na novsie ladvinky? myslim tak, ze by som si zohnal novu kapotu. sedi to?
bajo

#10 Příspěvek od bajo »

A este jedna vec. Kedy bol ten facelift? aby som vedel, ktory rocnik kupit. Mne sa zda podal fotografii, ze to bolo niekedy v 96, nie? :?:
320i
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od 320i »

bajo píše:No kluci a este jedna vec. da sa to nejako prerobit na novsie ladvinky? myslim tak, ze by som si zohnal novu kapotu. sedi to?

koupis jinej drzak ledvin
http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=111
Slid

#12 Příspěvek od Slid »

castro píše:nepatří do faceliftu taky světla H7?

ne ty jsou od 9/94 myslím
jinak facelift byl 9/96

náraník, maska,blinkry, části interieru.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

men píše:ted trochu k blatníkum klasická e30 má normální blatníky ale Mko e30 je má hodně rozšířeny což vipadá luxusně ,ale už jsem narazil i na fotky kde ,takhle roztáhlé blatníky jako e30M měla i e36??
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
zaměřte se na ty blatníky a takhle serie nevipadá ,tak mě zajmá jestli o tom někdo něco newíte? :D

to je tuningová úprava, se sériovou výrobou to nemá nic společného
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od patras Čestný člen »

bajo píše:A este jedna vec. Kedy bol ten facelift? aby som vedel, ktory rocnik kupit. Mne sa zda podal fotografii, ze to bolo niekedy v 96, nie? :?:

face lift byli auta od konce roku 96 ale to neznamena ze na zacatku 97 se jeste neoprodavali nefaceliftovy :) ... jinak co se tyce zmeny masky s ledvinama na faceliftovou, to neni zadnej problem :) ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
error-motohanz

#15 Příspěvek od error-motohanz »

men píše:ted trochu k blatníkum klasická e30 má normální blatníky ale Mko e30 je má hodně rozšířeny což vipadá luxusně ,ale už jsem narazil i na fotky kde ,takhle roztáhlé blatníky jako e30M měla i e36??
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jojo tuning...no na me uz mozna spis tuzing v tyhle velikosti....vypada!!!!! y ne i!!!! :D
men
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od men »

error-motohanz píše:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

jojo tuning...no na me uz mozna spis tuzing v tyhle velikosti....vypada!!!!! y ne i!!!! :D

tak spíš sem chtěl vědět co to je ale sniženym autě to nevipadá vube špatně nicméně k té e30M to patří a to auto hned vipadá jinak je to prostě za 1.
Odpovědět