Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přestavba na M3

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Lukas-NASA »

pokud dobre ctu tak JFK ma ted k mani Mkovej moturek....pokud to myslis vazne

je to z e46 (S54) a to tam dát nemužu...

nevim co bude better-bud schánet dil po dilu,nebo rovnou bouchle Mko a pak jen sehnat zadni napravu ze Ztka.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#62 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

no je to S52 z e36, ale to fuck, jdou tam beztak oba :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
mirof1

#63 Příspěvek od mirof1 »

mimochodom, minimalne jeden kus M3 Compact vyrobila aj samotna automobilka... islo o auto, ktore dostala darom nemecka redakcia auto motor und sport. ak by mal niekto z fora kontakt priamo na automobilku, mozno by sa k tomu dala zohnat dokumentacia
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Lukas-NASA »

nn psal tam,že je to z e46..Jde to,ale je s tim prej podstatne odost vic prace,penez,cela nova elektrika atd..Proste Ne :D
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Lukas-NASA »

mirof1 píše:mimochodom, minimalne jeden kus M3 Compact vyrobila aj samotna automobilka... islo o auto, ktore dostala darom nemecka redakcia auto motor und sport. ak by mal niekto z fora kontakt priamo na automobilku, mozno by sa k tomu dala zohnat dokumentacia

Bylo by to čupr,kdyby se mi neco takoveho dostalo do rukou,ale moc v to nedoufam.Nemaš třeba foto nebo odkaz,kde se da na nej podivat-chtel bych to videt,jak to udelali přimo v BMW :twisted:
mirof1

#66 Příspěvek od mirof1 »

Lukas-NASA píše:
mirof1 píše:mimochodom, minimalne jeden kus M3 Compact vyrobila aj samotna automobilka... islo o auto, ktore dostala darom nemecka redakcia auto motor und sport. ak by mal niekto z fora kontakt priamo na automobilku, mozno by sa k tomu dala zohnat dokumentacia

Bylo by to čupr,kdyby se mi neco takoveho dostalo do rukou,ale moc v to nedoufam.Nemaš třeba foto nebo odkaz,kde se da na nej podivat-chtel bych to videt,jak to udelali přimo v BMW :twisted:

uz som skusal hladat cez google, ale na nic zaujimave som nenarazil... ide totiz o relativne staru vec (ams oslavovalo, myslim, 50. vyrocie)
napadlo ma vsak, ze za jeden mail na M GmbH by to stalo...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Lukas-NASA píše:nn psal tam,že je to z e46..Jde to,ale je s tim prej podstatne odost vic prace,penez,cela nova elektrika atd..Proste Ne :D

ver mi ze se jedna o E36---- ten co ma na prodej.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od dsvatos »

No, můj názor na celej ten"nápad" je takovej, že jednodušší by bylo koupit celou dobrou M3 a předělat ji na Compakta než z Compakta dělat M3 :wink:
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od Lukas-NASA »

dsvatos píše:No, můj názor na celej ten"nápad" je takovej, že jednodušší by bylo koupit celou dobrou M3 a předělat ji na Compakta než z Compakta dělat M3 :wink:

Ten napad už tu byl :lol: a určitě ne!
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Lukas-NASA »

GeorgosAc píše:
Lukas-NASA píše:nn psal tam,že je to z e46..Jde to,ale je s tim prej podstatne odost vic prace,penez,cela nova elektrika atd..Proste Ne :D

ver mi ze se jedna o E36---- ten co ma na prodej.

Už jsem to našel. Ale neni tam žadny info-km,rok,cena,jestli je to 3.0 nebo 3.2,s převodovkou nebo ne..Prostě nic.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od dsvatos »

Lukas-NASA píše:
dsvatos píše:No, můj názor na celej ten"nápad" je takovej, že jednodušší by bylo koupit celou dobrou M3 a předělat ji na Compakta než z Compakta dělat M3 :wink:

Ten napad už tu byl :lol: a určitě ne!

Tak soráč, ale v tom případě jseš fakt pacient.. Nevidím totiž ani JEDEN rozumnej důvod proč chceš něco takovýho vůbec dělat.. Kdyby jsi chtěl vrazit love do rekonstrukce veterána, stavby závodní káry, nebo čehokoliv co má aspoň NĚJAKEJ smysl, pochopil bych to. Ale tohleto je fakt ujetý. Co z toho bude? Obyčejnej megabastl, akorát že kurevsky drahej.. Myslíš že tím sklidíš obdiv? Nesklidíš, všichni si budou akorát ťukat na čelo. Nebo chceš sobě a všem dokázat že to jde? Tak to potom bude dost drahý, a v konečným důsledku hodně drahý a zbytečný dokazování. A to nemluvím o tom, že ti to nikdo nikde neotypuje, takže to bude ilegal car a nakonec budeš rád že to prodáš za pár kaček na součástky.. K ničemu jinýmu to asi nebude.. Jsem docela fanda různejch bláznovin, ale tohleto není ani bláznovina, tohleto je kokotina. A to je hóódně velkej rozdíl. Toť můj názor...
Lukas-NASA
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Lukas-NASA »

Tvuj nazor beru v potaz..Ale bastl je to, co jsi mi navrhoval ty-to bych M3 neudelal :wink: Neni to na tuning,show,magazin,race,drift,sprinty,OBDIV nebo tak neco....Přestavbu na M3 dělaj lidi do obyc coupe,sedanu i touringu,tak proč ne do compacta. Dva už jsem viděl,takže dokazovat že to jde je zbytečný,když už to někdo má :lol:
Drahy jako každa jina přestavba na M3,možná trošku dražší diky zadni naprave.Jo a prodavat ho určitě nebudu!!
BTW:ilegal car z toho taky nebude-at žiji nove silnični zakony a schovivavost bmw :D
DAVe_1

#73 Příspěvek od DAVe_1 »

Hanz píše:no je to S52 z e36, ale to fuck, jdou tam beztak oba :-)

:lol: :lol: :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od RuDoSh »

A k cemu bude jako motor M3 v compaktu? S tim kratkym rozvorem tu bede ve smyku parada :lol: ja bych se na takove prestavby vys... vrazis do toho prachu, porad to bude spatne prodejny bastl a M3 coupe bude porad hezci a levnejsi :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od George_D »

Já nechápu, proč mu každej jako pomoc píše at se na to vysere, prostě to chce udělat, tak proč ne, chce mít raritku a já mu fandim :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od RuDoSh »

George_D píše:Já nechápu, proč mu každej jako pomoc píše at se na to vysere

pochop, ze to je nejlepsi pomoc :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jako proč ne, budou to stejně vyhozený prachy, jako když já dám do fialky M60B40 :-D
Martinéz

#78 Příspěvek od Martinéz »

Speedy píše:Jako proč ne, budou to stejně vyhozený prachy, jako když já dám do fialky M60B40 :-D

a das? :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od RuDoSh »

Martinéz píše:
Speedy píše:Jako proč ne, budou to stejně vyhozený prachy, jako když já dám do fialky M60B40 :-D

a das? :D
:lol:
Vlko

#80 Příspěvek od Vlko »

AQto že ja dávam do e30 M62B44 su vyhodené prachy??? Niesu!!!
Odpovědět