Mám takové zlé tušení že mi odchází hydroštely....motor začal z ničeho nic klepat v otáčkách vyšších než volnoběžných...Jak se k tomuhle bazmeku dostanu a jak to můžu vyměniť a kolik jich tam je???
Slyšel jsem že by prej možná stačily jen vyčistit.......A když chci sundat vačku je tam nějakej divnej šroub musim sundat to hladový kolečko koukal jsem na to a ty ořechy by se dali koupit ale je to za jeden 160,- a nevim jaká je to velikost a pak jsou ty samý šrouby i když chci sundat hlavu a to se mi zdá jako jiná velikost.......takže snad mi poradí nějaká kniha...
cau.kdyz chces vycistit hydrostely tak nemusis sundavat vacku,jen ji postupne povol a minimalne sest hydrosu vytahnes ven,ja to delal na 1.8 a pomohlo to,jeden jsem mel spatny,ostatní stacilo vycistit.hlavne pak tu vacku utahuj rovnomerne at ti nerupne!!!!!!!!!!pak dej vedet jak jsi dopad.
Pokud já vím tak BMW 316i r.v. 89 e30 má motor s označením M40...
Mno zkusím to....tím by padalo to že bych musel kupovat nejaký podobaný orechy na racnu....No bude sranda.....
Zdravim, lidi potřeboval bych poradit taky mi klepaji hydroštely, chtěl jsem se zeptat jak se k nim dostanu a co všechno musim sundat atd? Mam bawo chvili, takže o něm moc nic nevim. Jinak mam 316i motor m40. Diky moc