malinko zvažuju Mko, teda už vlastně docela dost.
Ted je otázka "co to stojí?"
za auto bych dal tak 250 a chtěl bych poměrně slušnou výbavu, což se u Mka dá čekat.
Jaky sou naklady oproti třeba TDSu, sem ochotnej dát do auta tak 10k/měs, + beno a gumy, předpokládám že s tím budu jezdit tak 2k km měs. a bude se tomu asi docela dávat.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
cena provozu M3 e36
Nemam Mko zase tak dlouho, ale ja myslim, ze muzes byt v pohode. Vetsina dilu jako na ostatni e36, nektere musis kupovat origo, takze drazsi. Spotreba tak o litr vetsi jak 328, kdyz jede 328 hoodne sportovne a Mko za ni, tak stejna. Kdyz jede ale Mko hodne sportovne, tak je uz trosku jinde.
Jen se ti nesmi podelat motor, to je pak trosku drazsi!:))

Jen se ti nesmi podelat motor, to je pak trosku drazsi!:))
No 10000kč měsíčně tě bude určitě stačit.By si stím musel závodit aby nestačilo.Nevim jak s porovnáním s tds páč nějaký auto už jsem měl ale nikdy naftu,M3 určitě víc žere,ale ne zas tolik pokud se s ní opravdu neprasí pak je spotřeba řekl bych velmi "slušná".Ja jsem s M najel asi okolo 25000km.Za tu dobu jsem 3x vyměnil olej (2500kč jedna výměna),pneu koupim vždy nějake jete z bazaru,většinou kupuji je dozadu,tam nějak víc mizí
a tak jednou za 3,4 měsíce za 1500kč,předek jsem koupil nový a drží tam docela dlouho.Destičky jsem koupil jednou do předu 1x,svíčky 3x asi je to trochu žere,no jednou se mi stalo že se rozbil poťák (1500kč v BMW).Muj styl jízdy je svižnější ale ne nějak zvlášť,samozřejmě že jí občas propéruju.Takže myslím co se týče tvého rozpočtu,by tě měl v pohodě stačit
Kdybys snad opravdu zatoužil po M tak už nejaký čas přemýšlím o prodeji,časem sem dám stejně asi inzerát.
Tak snad už máš nějakou představu,samozřejmě záleží co koupíš a co sím děláš..u mě to prostě bylo tak