Je to v pohodě montujem všechny varianty Magicaru ,pokud by si potřeboval poradit ozvi se.Nejvíce se montují 9000 kvůli dálkovámu startu ,ale i tato 8000 super a montáž pohoda.
Delal sem si to sam do E46, problem to neni kdyz vis kde co a trochu znas. Navic kdyz to koupis z napr. levnealarmy.cz pak dostanes par typu na pripojnem mista primo na tvuj vuz a chlapi i po telefonu poradi co a jak
Mam to zapojene i s ovladanim na DO-bez DO by to bylo vyrazne snazsi a taky jak na kterym aute
Klucí pokud by Vám při dálkovém startu špatně načítal imobilizér tak zavolejte je tam na Transponder bypass taková vychytávka.603507947 je to pro verzi 9000
imho je lepší ten GSM alarm od jablotronu. Dálkovej start je fajn věc v zimě ale pokud jste trochu dál od auta víte o něm prd. S GSMkem mužete byt na druhym konci světa a víte že se vám něco děje s autem, po namontování HandsFree sady i uslyšíte co se děje uvnitř auta, popř pokud už to dělají s kamerkou i uvidíte třeba na mobilu... Dá se SMSkama ovládat ODEMYKANI, ZAMYKANI, ZASTAVENI AUTA a ZJISTENI POLOHY ktera teda neni uplne presna protoze se ukazuje poloha GSM vysílače na kterej je simkarta zrovna pripojena ( ve meste okruh cca 500m ) na vesnici i pár km...
castro píše:imho je lepší ten GSM alarm od jablotronu.
mas link na nejakej gut?? ja sem dlouho premyslel o MC9000B (jak ma 100rm) ale je fakt ze v GSM bude vyhoda dosahu...mimo to mobil beztak taham vsude s sebou takze proc ne...
mas link na nejakej gut?? ja sem dlouho premyslel o MC9000B (jak ma 100rm) ale je fakt ze v GSM bude vyhoda dosahu...mimo to mobil beztak taham vsude s sebou takze proc ne...
je pravda že je to o ceně,ale ten magicar má dosah tak 1 km v zastavbe, ale musí být anténa na předním skle.Za tu cenu to jde.Je dvojcestný tak je vidět na ovladači jestli má signál.
Tak mám namontovaný Magicar 9000B v autě. Sice ještě dálkový start ne ten bude během tohoto týdne protože to budu ještě předělávat na start tlač. Jinak funguje to super a jsem spokojený. Montoval jsem ho do BMW 320i e46. Jsem spokojený
Baworman píše:Tak mám namontovaný Magicar 9000B v autě. Sice ještě dálkový start ne ten bude během tohoto týdne protože to budu ještě předělávat na start tlač. Jinak funguje to super a jsem spokojený. Montoval jsem ho do BMW 320i e46. Jsem spokojený
Mám ho taky asi 1 rok a spokojenost až na ......dosah ( 1 km je podle mých zkušeností dost ideální stav, bydlím ve městě a je to daleko méně a to mám anténu za předním sklem ) a trvanlivost baterií ( u mě tak kolem 3-4 měsíců a konec ) ale jinak pohoda