Jedu si zítra pro palivovej filtr a chtěl by jsem si ho hned vyměnit.
Otázka zní je tam nějaká past, nebo něco o čem by jsem měl vědět ?
Je to jednoduchá věc ?
Napsal by mi tu někdo postup pro "vola" ?
Dík
Mam takovej dotaz, když sem zved auto a žádnej filtr tam není ?? Kde pa ho najdu jinde (jestli se teda dávali i jinam třeba u starších r.v.? Mám E36 320i coupe r.v.92.... Díky
M50 ho maji skoro v motorovým prostoru musíš se pořádně podívat, je přibližně v prostorach za řidičovým podběhem blíž k řidičovým dvěřím, nevím jak ti to vysvětlit
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
icecold píše:M50 ho maji skoro v motorovým prostoru musíš se pořádně podívat, je přibližně v prostorach za řidičovým podběhem blíž k řidičovým dvěřím, nevím jak ti to vysvětlit
Maysner píše:M50 ma filtr namontovanej na motoru. M52, M43 a S50 na podlaze, pod nohama ridice. Jiny jsem zatim nezkoumal
Že ještě otravuju, fotečka nebo aspoň nějaký schéma by nebylo viď? Hledal jsem v ETK a tam to sice nakreslený je, ale není už tam vidět kde to na tom motoru je
Maysner píše:M50 ma filtr namontovanej na motoru. M52, M43 a S50 na podlaze, pod nohama ridice. Jiny jsem zatim nezkoumal
Že ještě otravuju, fotečka nebo aspoň nějaký schéma by nebylo viď? Hledal jsem v ETK a tam to sice nakreslený je, ale není už tam vidět kde to na tom motoru je
pod sanim, kousek od volantove hridele. Musis na nej zespod. Je k tomu na prd pristup. M52B28 ma na tomto miste nejakej zasobnik vzduchu, nebo neco podobny, pro klapku ve vyfuku
pokud vím tak M40 a M50 maji stejně uložený palivový filtr...u M40 jsem ho sundávál před třema dnama a byl přesně u místa kde přecházel nosnik do torpéda (kastle)...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Je to vojeb, když to děláš na obyč zvedáku, ležíš pod autem, nevíš jak polámat ruce, aby jsi se k tomu dostal a po odpojení na tebe vyteče benál...jinak pohoda:-)Hlavně šipkou ve směru toku...
E36 325i Coupe r.v.92 m50
Palivovy filter je na vodicovej strane motoru hned za nadobou na servo olej trosku nizsie, je na drzaku /spona/ priecne jeden srob.
Hadicky maju spony alebo eskapasky.
Pokial mas jamu neni problem ale da sa to aj bez, menil som to v Norsku trosku pristup na kkt ale treba demontovat sanie a cca 15min. a neni co robit.
Treba spravne otocit filter!!!
Pokial mas hadice original vymen aj tie odporucam, jednou cestou a uz ta nic neprekvapi ako mna vo Svedsku na dialnici!!!
pod sanim, kousek od volantove hridele. Musis na nej zespod. Je k tomu na prd pristup. M52B28 ma na tomto miste nejakej zasobnik vzduchu, nebo neco podobny, pro klapku ve vyfuku
tak jsem na to dneska koukal a je přesně tam jak popisuješ, díky moc
zrovna mám shozený sání na M50 a je tam ten filtr pěkně vidět, mužu odfotit a když jsme u toho, pasuje na 320i M50 palivový filtr z 318i M40 ? mechanický vypadá že ano, ale ten z 1,8 mi příjde o něco hubenější
edit: tak tady se nám schovává palivový filtr (motor M50B20TU)
e36 328i
e36 325iA