Ve velkem TP jsem nasel text ze letni i zimni pneu se daji montovat jen na alu kola, ma to nejaky duvod? Je to facelift 325xi kombi. Ma to nejaky duvod? Je fakt ze etk podle VIN mi plechace nenabizi. Co si o tom myslite?
Teichmann píše:Ve velkem TP jsem nasel text ze letni i zimni pneu se daji montovat jen na alu kola, ma to nejaky duvod? Je to facelift 325xi kombi. Ma to nejaky duvod? Je fakt ze etk podle VIN mi plechace nenabizi. Co si o tom myslite?
měli jsme doma E46 330xi a v zimě jsme jezdili na origo plecháčích
ještě si pamatuju že jedna poklička na střed stála 1 000 Kč
A není to náhodou tím že má e46 plecháče z hliníku???Teda nefim jak ix ale já na své 320d mám hliníkové plecháče...A v pneuservisu mi taky říkali že na e46 se dávali jen plecháče z hliníku...
Teichmann píše:Ve velkem TP jsem nasel text ze letni i zimni pneu se daji montovat jen na alu kola, ma to nejaky duvod? Je to facelift 325xi kombi. Ma to nejaky duvod? Je fakt ze etk podle VIN mi plechace nenabizi. Co si o tom myslite?
měli jsme doma E46 330xi a v zimě jsme jezdili na origo plecháčích ještě si pamatuju že jedna poklička na střed stála 1 000 Kč
akorat ze original plechace na E46 jsou z hliniku takze to jsou alu kola
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET