Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Magicar 8000B- už namontováný

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
us-tim
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od us-tim »

Baworman píše:Tak mám namontovaný Magicar 9000B v autě. Sice ještě dálkový start ne ten bude během tohoto týdne protože to budu ještě předělávat na start tlač. Jinak funguje to super a jsem spokojený. Montoval jsem ho do BMW 320i e46. Jsem spokojený

a slo to v pohode? ptz v pokecu v mym vláknu o zabezpeceni jeden uzivatel psal, ze se mu do auta nepodarilo dat..a zkousel 4 a porad nejaky problem.Ja mam taky 320-ale d a chtel sem si ho tam hodit
Baworman

#22 Příspěvek od Baworman »

Montáž probíhala cca v klidném duchu. Je to hlavně o měření a rozdělávání. Myslím že instalace bude stejná jak do I tak D. Akorát v naftě je o jeden drát víc.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od matiz »

dalkovy start - a jak to ocura imobilizer,respektive transponder co je v klicku???
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

matiz píše:dalkovy start - a jak to ocura imobilizer,respektive transponder co je v klicku???

Bypass modul - čip se nechává v něm, tj. v autě.
Toydolls

#25 Příspěvek od Toydolls »

us-tim píše:
Baworman píše:Tak mám namontovaný Magicar 9000B v autě. Sice ještě dálkový start ne ten bude během tohoto týdne protože to budu ještě předělávat na start tlač. Jinak funguje to super a jsem spokojený. Montoval jsem ho do BMW 320i e46. Jsem spokojený

a slo to v pohode? ptz v pokecu v mym vláknu o zabezpeceni jeden uzivatel psal, ze se mu do auta nepodarilo dat..a zkousel 4 a porad nejaky problem.Ja mam taky 320-ale d a chtel sem si ho tam hodit

De to OK, delal sem si to sam loni - nekdo muze mit problem s ovladanim centralu,ale proste chce to merit.
Ja zatim neduhy s Baterii nepozoruji - mam ji tam 4mes a drzi furt na plno.Dosah ve meste je samozhrejme daleko mensi, v male zastavbe je to slusne daleko.

Jinak ja montoval 9300B,protoze sem nechtel dalkovy start - je mi nanic.

==
2 Baworman: Gratuluji, at slouzi :P
Odpovědět