Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

ZNAČKA ALU KOL

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Makropulos

#21 Příspěvek od Makropulos »

Tak už jsem si zjistil jak to je s hodnotou ET. Sakra, to je věda s kolama 8O
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Toydolls píše:
bohac píše:ahoj dobry kola jsou treba na m5 a nejsou tak draha myslim ojeta nechas to zkontrolovat v pneu a nevidim problem.a hlavne co jsem chtel napsat je jak ti muze radit clovek ktery ma sam 15 na bmw mozna 16.me psal ze kdyz dam 19 tak ze to auto zabiju.hele a mam je tam na e46 cupe a super bomba nevidim jedinej problem.tak ahoj toydolls a preju super cestu na 15.ahoj

Co mam ja za kola po tom ti hov...,ale nevim jak si prisel na to, ze neni zkusenost s vetsima kolama?
To,ze nepremejslis a viditelne o autarine nic nevis je ciste tvoje vec - kdybys vedel (nebo ty auta delal),tak by ti doslo totiz,ze v CR na 19kolech na E46 je proste kravina. A nejde o velikost kola,ale o tu slupku gumy (tj. 16/55; 17/45; 19/35 nebo dokonce 19/30 atd..)To auto respektive spodek dostava desny stosy a snizujes vsem vecem zivotnost.
Ja jezdim, ne popojizdim a to je taky o necem jinym a radeji si proste koupim kvalitni gumu, nez 19cky kuli vzhledu

Ale kdyz na to mas ("bohac") delej si co chces - navic ja s tim jezdit nebudu a kupovat to po tobe taky nebudu :mad:
V neposledni rade,ja tobe nenapsal zhola nic (viz. EDIT) tak se nevysirej. A ty 19cky tuty nemas v technicaku cili na tom aute nemaji co delat a vubec bych se nedivil kdyby se ti to pri vyssich rychlostech chovalo desne (ech sory ty nebudes vlastne videt problem)

Ovsem tady nebyla debata o tom,zda dat 16,17,18,19 kola,ale o tom jaka kola sou kvalitni!!...... takze jestli mas k tomuto tematu neco praktictejsiho nez ten blabol co si napsal sem s tim..

==
EDIT: A jen abych to dotahl do konce - reagoval sem ne na tvuj prispevek,ale na dotaz "RadekP" a psal sem "Chudak auto", to zabiti pride o par km pozdeji :P

Proč tak pěníš a tolik fakuješ :D myslím že máš na autě m-paket....teda pokud né tak nárazník určitě a to auto má z výroby "17 alu jako standard takže jestli jezdíš na 15 nebo 16 tak vlastně ,no nic....já mám na svý e46ce 19ky a v poho,mám je dokonce předepsaný od výrobce :wink: a je hold smůla českých motoristů kde že to bydlíme a po čem že to jezdíme...Je přece každýho věc,pokud je fanda pěkných aut a nasadí si na auto 18ky či 19ky....musí bohužel počítat s většímy náklady na provoz a údržbu ,ale to snad dotyčnej ví....
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Makropulos píše:bmwfil:
sakra, to maš pravdu, uplně je vidim na mazdě :(
Prostě se mi libi, ale radši bych volil normalni paprskovy dizájn :D

Jo, nevíte v čem se udava hodnota ET? vim co znamena ale nevim jestli ma rozměr nebo je to bezrozměrna hodnota.

v mm
320i
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od 320i »

Makropulos píše: dost se mi libi tyhle kola, ikdyž si je nějak nedokažu představit na autě a cena neni tak hrozna.
http://www.e-pneumatiky.cz/det/aez-gize ... ni-plochy/

nevim co mas, ani barvu
Přílohy
Bez názvu22.JPG
Bez názvu22.JPG (52.47 KiB) Zobrazeno 672 x
Bez názvu33.JPG
Bez názvu33.JPG (51.6 KiB) Zobrazeno 672 x
bohac

#25 Příspěvek od bohac »

hele ja na 15 nejezdim a nedelam ostudu bmw na rozdil od tebe.a jestli nemas na poradny kola nebo aspon normalni tak si nekupuj bmw ty mrdko zavistiva.jsem rad ze jsem ho jeste nevidel mozna bych se poblil.kamarad prodava felici tam muzes dat ty svoje 15 ty demente.
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od coupe328 »

bohac píše:hele ja na 15 nejezdim a nedelam ostudu bmw na rozdil od tebe.a jestli nemas na poradny kola nebo aspon normalni tak si nekupuj bmw ty mrdko zavistiva.jsem rad ze jsem ho jeste nevidel mozna bych se poblil.kamarad prodava felici tam muzes dat ty svoje 15 ty demente.

trocha ucty kua :mad: tady nejsi na slepicarne,ze tu tak neoholene kdakas...
to s tema 19 sem psal ja,tak nevim proc se tu oborujes na Toydollse :wink:
Jinak co se tyce kol,ja jezdim na e36 17(to jen kdybys mel prupovidky na mala kola)
Klidne si na 19 jezdi,tady je to kazdemu sumak,co mas na kolech.
Ja sem mluvil z vlastni zkusenosti a popisu s vetsima kolama,kdyz mas holt gumove ruce a necitis to,je to je Tvuj problem :wink:
Myslim,ze uz by se tato debata mohla ukoncit,kazdy svyho stesti strujce :P
Delta

#27 Příspěvek od Delta »

sejcek píše:to myslím že by ti asi nevyšlo kdyby se ti někde rozlítlo kolo ty to poslal někam do stromu a zrušil to, myslím že by ti tak maximálně dal 2000,- na nový kolo ale že by ti zaplatil celý auto asi nee.

dal mi záruku na to že ty kola nejsou křivý nakoplý apod.!!!!!
sejcek

#28 Příspěvek od sejcek »

Tak to jo. :)
3nge
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od 3nge »

bohac píše:hele ja na 15 nejezdim a nedelam ostudu bmw na rozdil od tebe.a jestli nemas na poradny kola nebo aspon normalni tak si nekupuj bmw ty mrdko zavistiva.jsem rad ze jsem ho jeste nevidel mozna bych se poblil.kamarad prodava felici tam muzes dat ty svoje 15 ty demente.

pekny vyjadrovani ...hlava plna gelu... no nic , nasad si na to treba 22" a vyraz si zuby volantem pako, usetris nekomu praci
bohac

#30 Příspěvek od bohac »

komu teba tobe ty zmrde zasranej muzes me to rict treba osobne ty posero.
bmwfil

#31 Příspěvek od bmwfil »

Hoši, že vám to stojí za to dohadovat se kvůli pičovině :roll:
nehpo

#32 Příspěvek od nehpo »

bohac píše:komu teba tobe ty zmrde zasranej

8O 8O 8O
3nge
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od 3nge »

bohac píše:komu teba tobe ty zmrde zasranej muzes me to rict treba osobne ty posero.

si dobrej chudak... klidne se zastav , jsem taky z prahy, na netu je kazdej silak :wink:
bohac

#34 Příspěvek od bohac »

jenom me napis kam ty posero.uz se na to moc tesim az me to reknes do oci.
tak zatim posero. :wink:
DAVe_1

#35 Příspěvek od DAVe_1 »

bohac píše:jenom me napis kam ty posero.uz se na to moc tesim az me to reknes do oci.

a reknes mu "To ses ty? kdo me rekl chudak na diskuznim foru? Tos posral rozbiju ti hubu" :lol: :lol: :lol:

husta komedie :stupid:
DAVe_1

#36 Příspěvek od DAVe_1 »

bmwfil píše:Hoši, že vám to stojí za to dohadovat se kvůli pičovině :roll:

jooooo jooooo kucí
Makropulos

#37 Příspěvek od Makropulos »

Tak to dopadá, když se na něco zeptám :eh:
Hartman

#38 Příspěvek od Hartman »

bohac píše:jenom me napis kam ty posero.uz se na to moc tesim az me to reknes do oci.

nechtěl bys jít zkontrolovat pečetě na muničním skladu? :lol:
ja nevim co si o tomhle tvem precuravani myslet, jsi snad dospelej clovek ne? tak se koukej chovat slusne :!:
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od dsvatos »

bohac píše:komu teba tobe ty zmrde zasranej muzes me to rict treba osobne ty posero.

Tý woe.. Tak todlecto už je trošku silná kávička... 8O Jestli to už není možná k zamyšlení pro adminy...
Deli

#40 Příspěvek od Deli »

bmwfil píše:Hoši, že vám to stojí za to dohadovat se kvůli pičovině :roll:

Asi tak :roll:
Odpovědět