Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ZNAČKA ALU KOL
-
Toydolls píše:bohac píše:ahoj dobry kola jsou treba na m5 a nejsou tak draha myslim ojeta nechas to zkontrolovat v pneu a nevidim problem.a hlavne co jsem chtel napsat je jak ti muze radit clovek ktery ma sam 15 na bmw mozna 16.me psal ze kdyz dam 19 tak ze to auto zabiju.hele a mam je tam na e46 cupe a super bomba nevidim jedinej problem.tak ahoj toydolls a preju super cestu na 15.ahoj
Co mam ja za kola po tom ti hov...,ale nevim jak si prisel na to, ze neni zkusenost s vetsima kolama?
To,ze nepremejslis a viditelne o autarine nic nevis je ciste tvoje vec - kdybys vedel (nebo ty auta delal),tak by ti doslo totiz,ze v CR na 19kolech na E46 je proste kravina. A nejde o velikost kola,ale o tu slupku gumy (tj. 16/55; 17/45; 19/35 nebo dokonce 19/30 atd..)To auto respektive spodek dostava desny stosy a snizujes vsem vecem zivotnost.
Ja jezdim, ne popojizdim a to je taky o necem jinym a radeji si proste koupim kvalitni gumu, nez 19cky kuli vzhledu
Ale kdyz na to mas ("bohac") delej si co chces - navic ja s tim jezdit nebudu a kupovat to po tobe taky nebudu![]()
V neposledni rade,ja tobe nenapsal zhola nic (viz. EDIT) tak se nevysirej. A ty 19cky tuty nemas v technicaku cili na tom aute nemaji co delat a vubec bych se nedivil kdyby se ti to pri vyssich rychlostech chovalo desne (ech sory ty nebudes vlastne videt problem)
Ovsem tady nebyla debata o tom,zda dat 16,17,18,19 kola,ale o tom jaka kola sou kvalitni!!...... takze jestli mas k tomuto tematu neco praktictejsiho nez ten blabol co si napsal sem s tim..
==
EDIT: A jen abych to dotahl do konce - reagoval sem ne na tvuj prispevek,ale na dotaz "RadekP" a psal sem "Chudak auto", to zabiti pride o par km pozdeji
Proč tak pěníš a tolik fakuješ

-
- Kontaktovat uživatele:
Makropulos píše: dost se mi libi tyhle kola, ikdyž si je nějak nedokažu představit na autě a cena neni tak hrozna.
http://www.e-pneumatiky.cz/det/aez-gize ... ni-plochy/
nevim co mas, ani barvu
- Přílohy
-
- Bez názvu22.JPG (52.47 KiB) Zobrazeno 672 x
-
- Bez názvu33.JPG (51.6 KiB) Zobrazeno 672 x
-
- Kontaktovat uživatele:
bohac píše:hele ja na 15 nejezdim a nedelam ostudu bmw na rozdil od tebe.a jestli nemas na poradny kola nebo aspon normalni tak si nekupuj bmw ty mrdko zavistiva.jsem rad ze jsem ho jeste nevidel mozna bych se poblil.kamarad prodava felici tam muzes dat ty svoje 15 ty demente.
trocha ucty kua

to s tema 19 sem psal ja,tak nevim proc se tu oborujes na Toydollse

Jinak co se tyce kol,ja jezdim na e36 17(to jen kdybys mel prupovidky na mala kola)
Klidne si na 19 jezdi,tady je to kazdemu sumak,co mas na kolech.
Ja sem mluvil z vlastni zkusenosti a popisu s vetsima kolama,kdyz mas holt gumove ruce a necitis to,je to je Tvuj problem

Myslim,ze uz by se tato debata mohla ukoncit,kazdy svyho stesti strujce

-
- Kontaktovat uživatele:
bohac píše:hele ja na 15 nejezdim a nedelam ostudu bmw na rozdil od tebe.a jestli nemas na poradny kola nebo aspon normalni tak si nekupuj bmw ty mrdko zavistiva.jsem rad ze jsem ho jeste nevidel mozna bych se poblil.kamarad prodava felici tam muzes dat ty svoje 15 ty demente.
pekny vyjadrovani ...hlava plna gelu... no nic , nasad si na to treba 22" a vyraz si zuby volantem pako, usetris nekomu praci
-