ahoj chlapi potreboval bych od vas pomoct ohledne instalace sportovniho filtru do motoru 325i e36 nemam stim zkusenosti za navod nebo rady mockrat dekuji
A to se ti chcou vyhazovat love za to, že to bude hučet jak piliňáky? Mě by ten zvuk asi pěkně sral. Ale jestli nevíš, co s lovama, tak mi je pošli, já je utratím smysluplněji, potřebuju nový pneu
A to se ti chcou vyhazovat love za to, že to bude hučet jak piliňáky? Mě by ten zvuk asi pěkně sral. Ale jestli nevíš, co s lovama, tak mi je pošli, já je utratím smysluplněji, potřebuju nový pneu
To se mi líbí jak někdo říká někomu co je dobré a za co má utrácet své peníze....
Já jsem s autem se sport. filtrem jezdil (kamošovo).. Jako zezačátku jsem si říkal, jéé, to má hezkej zvuk.. Ale po ujetí 200 km mě to už pěkně lezlo na nervy
No jo víc hlav více názorů.Ale když se dá decentní laďák tak se tomu zvuku nic nevyrovná Jinak tady je to foto http://www.ukazto.com/?img=FILTR1.jpg Ale ještě není vše dokonáno
Pokud to bude správně odstíněný, tak v tom není problém. Co se týká zvuku, jeto mnohem lepší, než mít laděný výfuk, ten totiž řve pořád, za to filtr jenom když řádně nasává...