Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E-46 nulovač km nefachá ani druhý čůro

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
yard

#1 Příspěvek od yard »

ani jedno čůro na budíkách nefachá .....mačkám, kroutím,povytahuji, přidržuji na 2 sec, na 5 sec :D kombinuji ale prostě nic, ani kdybych se pos..l

nechci zakládat nové téma tak jsem to tu přemazal, na ten první dotaz už odpovědi mám....takže to trochem nebude navazovat...
xxvasek

#2 Příspěvek od xxvasek »

ja mam dva ve sloupcich u predniho okna....kdyz se lip zadivas je tam videt napis AIRBAG,pokud je tam mas...
Slid

#3 Příspěvek od Slid »

Pokud žlutá, znaméná to hladina, koukni zda-li máš dostatek oleje.
Mezi risky, nejlépe lehce nad půlku, spíše máš lehce pod půlku a jak auto se nahne tak to problikne.Ale pokud máš dostatek oleje, tak někde blbne kontakt.
Pokud je červená je to tlak oleje.
yard

#4 Příspěvek od yard »

thanks boys :wink:
Toydolls

#5 Příspěvek od Toydolls »

- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)
- Bagy sou jak pise "xxvasek"
yard

#6 Příspěvek od yard »

Toydolls píše:- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)

no já právě nevím ale jak, zkoušel jsem ten způsob jak tu někdo popisoval ..ale nefachá to...a ani kámošovi na technický, který to umí se to nepodařilo...tak nevím co jsme dělali špatně... :(
Slid

#7 Příspěvek od Slid »

yard píše:
Toydolls píše:- Vin de respektive poslednich asi 5cisel (se divim,ze sis to jen pro jistotu nezkouk pred koupi)

no já právě nevím ale jak, zkoušel jsem ten způsob jak tu někdo popisoval ..ale nefachá to...a ani kámošovi na technický, který to umí se to nepodařilo...tak nevím co jsme dělali špatně... :(

Sem nacvakáš posledních 7 čísel tvého VINU http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi

A nebo dáš ty čísla P-J dekoderu a budeš to mít komplet :lol:
yard

#8 Příspěvek od yard »

Slid píše:
yard píše:

Sem nacvakáš posledních 7 čísel tvého VINU http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi

A nebo dáš ty čísla P-J dekoderu a budeš to mít komplet :lol:

VIN dekodér znám tam mi to ukáže to správné auto... :D , výbava, barva, všechno sedí, jen mi nejde do hlavy proč to nejde na tom palubním PC....on nejde ani nulovač počítadla km, vůbec nic nefachá na těch dvou čůrech co čumí z budíků...
yard

#9 Příspěvek od yard »

xxvasek píše:ja mam dva ve sloupcich u predniho okna....kdyz se lip zadivas je tam videt napis AIRBAG,pokud je tam mas...

jsou tam svatá prostato...takže 6 ....nekecals :D :D :D :wink:
Toydolls

#10 Příspěvek od Toydolls »

To je cece divny. No co s tim muzes delat? Muzes to zkusit rozebrat (myslim jen vyndat) cely budiky zda je vse OK pripojeno, pripadne jeste dale rozebirat (i kdyz tam uz to nejde moc pekne) a bud zjistis, ze s tim nic nevymyslis (coz si myslim) a skoncis na Diagnostice nebo zjistis,ze se tam nekdo stoural (cemuz neverim)
yard

#11 Příspěvek od yard »

Toydolls píše:To je cece divny. No co s tim muzes delat? Muzes to zkusit rozebrat (myslim jen vyndat) cely budiky zda je vse OK pripojeno, pripadne jeste dale rozebirat (i kdyz tam uz to nejde moc pekne) a bud zjistis, ze s tim nic nevymyslis (coz si myslim) a skoncis na Diagnostice nebo zjistis,ze se tam nekdo stoural (cemuz neverim)

zkusím to vytáhnout a omrknu to....
yard

#12 Příspěvek od yard »

tak jsem to měl venku a nic jsem nezjistil..psolední možnost diagnostika....
Odpovědět