jiste mate nekdo zkusenosti s karbonovou kapotou na e36.....
myslim tim doporuceni na vyrobce(prodejce),ceny,dodaci lhutu,zpracovani apod.....diky za odpovedi
taky se o to zajímám... i o "pouhé" pokarbonování i o polep karbonovou folií kdyby měl někdo dobré kontakty díky za ně
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Huska píše:taky se o to zajímám... i o "pouhé" pokarbonování i o polep karbonovou folií kdyby měl někdo dobré kontakty díky za ně
tak zkus něco spáchat sám ne ??? já zkusím ty interiérové doplňky z E-46 polepit tou tenkou karbonovou folií co se lepí a nahřívá pro dobré tvarování...prý to funguje a efekt je good...objednal jsem to z "folia tec" má mi to v pátek přijít tak jsem zvědavej, vzal jsem tedy jen kousek(prozatím) je to drahý jak prase....sice imitace, ale to mi neva teď to vypadá hrozně....
já mám špatný lak na kapotě a proto přemýšlím jak to opravit... a karbonový vzhled je jedna z variant ... ale asi skončím u klasiky ... laku v barvě auta zatím jsem se ptal na polep tady http://www.zafi.cz Další je nějaký výrobce celých kapot inzeroval na http://www.e30.cz ale na e36 neměl zatím formu proto neřekl cenu
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
dik za temu a par info k tomu:
- momentalne prebieha vyroba prvych kusov karbonovych lizatiek (ziadny laminat) pod E36 M3 predny naraznik (vizualna obhliadka bude mozna live na mojom Touringu + buduci tyzden po foteni ich mozem zavesit na forum).
lizatka budu ponuknute pre Vas na bmwklub a nemecky e-bay...
- v druhom kole (cca o 4-5 tyzdnov) bude na prehliadku pre Vas pripravena kapota (najprv E36) a podla zaujmu sa bude pokracovat v dalsich komponentoch ako kevlarovy kryt na spodok motora, batniky... atd, podla Vasho dopytu.
- pokarbonovanie momentalne stale testujeme, chceme ponukat 100percentnu kvalitu, preto skusame niekolko technologickych postupov, z ktorych vyberieme vitaza
- ceny: prosim este o strpenie, stale nemame definitivu od dodavatela surovin
no už vidím kolik by stály komplet doplňky do interiéru z karbonu... sem snad blázen ???na váhu je to úplně jedno,bo ty díly jsou plastové, vizuálně to bude vypadat skoro stejně a na pocit že to prostě je imitace seru.... vždyť by musel na všechno vyrobit formy a že tam toho e-46 má.....nevidím to reálně...udělám tu folii pak sem dám foto...třeba to vůbec nepůjde a nakonec skončím u barvy, ale nechat to dělat z karbonu to fakt ne-e
yard píše:no už vidím kolik by stály komplet doplňky do interiéru z karbonu... sem snad blázen ???na váhu je to úplně jedno,bo ty díly jsou plastové, vizuálně to bude vypadat skoro stejně a na pocit že to prostě je imitace seru.... vždyť by musel na všechno vyrobit formy a že tam toho e-46 má.....nevidím to reálně...udělám tu folii pak sem dám foto...třeba to vůbec nepůjde a nakonec skončím u barvy, ale nechat to dělat z karbonu to fakt ne-e
rozumiem, preto sa snazime doriesit technologiu pokarbonovania, pri ktorej nie je nutna forma...
yard píše:no už vidím kolik by stály komplet doplňky do interiéru z karbonu... sem snad blázen ???na váhu je to úplně jedno,bo ty díly jsou plastové, vizuálně to bude vypadat skoro stejně a na pocit že to prostě je imitace seru.... vždyť by musel na všechno vyrobit formy a že tam toho e-46 má.....nevidím to reálně...udělám tu folii pak sem dám foto...třeba to vůbec nepůjde a nakonec skončím u barvy, ale nechat to dělat z karbonu to fakt ne-e
rozumiem, preto sa snazime doriesit technologiu pokarbonovania, pri ktorej nie je nutna forma...
no tak ta technologie asi zas tak nevymyslitelná není my s tím pracujeme ve stavebnictví je to produkt jedné pražské firmy a jedná se o zesilování konstrukcí kompozitními materiály,jsou to technologie převzaté z letectví, mají v nabídce i uhlíkové folie které se prostě dávají do spešl lepidla, myslím že by stačilo domyslet popvrchovou úpravu kvalitním zalakováním a bude to vypadat very good...jenže je to drahý jak prase....
hele delej jak myslis, sam pak budes nasranej az se ti zacne ta tapeta "carbon" loupat
hele delej jak myslis, sam pak budes nasranej az se ti zacne ta tapeta "carbon" loupat
no tak ta technologie asi zas tak nevymyslitelná není my s tím pracujeme ve stavebnictví je to produkt jedné pražské firmy a jedná se o zesilování konstrukcí kompozitními materiály,jsou to technologie převzaté z letectví, mají v nabídce i uhlíkové folie které se prostě dávají do spešl lepidla, myslím že by stačilo domyslet popvrchovou úpravu kvalitním zalakováním a bude to vypadat very good...jenže je to drahý jak prase....
miroF1- uz jsi stahnul tu strechu na coupe? je to jednoduchy jak facka a lidi by bylo pri rozumny cene dost (zbaveni se šíbru, prostě celou střechu překrýt karbon plechtou, na okrajich přilepit a pak cele přelakovat)
a k čemu děláš karbonove lizatko (na přední nárazník?), kdyz s nim jednou škrtneš o obrubník a je kantáre (vazne neveris tomu, ze vyrobis tak pevny, ze se prohne celej naraznik/zvedne auto a lizatko bude ok)... nebo delas na viko kufru? v tom pripade good