askul11 píše:O žadný brusný pastě sem nic nepsal!!!!dnes uz jsou ty brusky na sedla a ventily tak přesný že už se to dávno nedělá!je to normální postup při oprave hlavy i na závodních motorech.o žádným chemickým přípravku co srovná vyklepaný sedlo a ventil nevím!až ho ale někdo vymyslí tak z něj bude asi velký boháč

No jo, tak to zas nevim já, že se dneska zabušujou ventily tak, že se přejede brusem ventil a pak brusem i sedlo. Já znám ( do teď jsem znal )jen způsob, že se lízne ventil a pak se tím ventilem za pomocí brusný pasty zabrousí sedlo.
Jestli je to tak, tak to pak jo.
Vo srovnávání sedla a ventilu jsem od počátku vůbec nemluvil - moje titulní otázka, prosba o radu,.... zněla - jak chemicky očistit nánosy na ventilech - nic víc. Dozvídám se o tom, jestli mám tu hlavu vůbec sundanou,....
Jde mi jen o jednu jedinou věc - očistit nánosy na vejfukovejch ventilech - o nic jinýho. Brousit to nebudu. Namočím to do nějaký sračky, která to do rána rozpustí.
Konec ende. Dík za rady ohledně chemickýho způsobu jak vyčistit nánosy na ventilech. Fakt supr, ještě se tady pár dobrejh lidí snaží ze mě udělat debila - dík, udělali jste mi radost.