Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Airbag

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
VPetr

#1 Příspěvek od VPetr »

Ahojte-mam problem s resetovanim pytliku...

Menil jsem dverni airbag u spolujezdce a u u ridice na volantu.Po vymazani a pote nacteni to ukaze chyby-

5 Firing cicuit for belt tensioner on drivers side.
("vystreleny okruh pro pasek u ridice")

16 Belt switch drivers side

Prosim o pomoc co znaci tyto dve chyby.Popripade co vymenit....

Dekuji.. :?
Dave
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dave »

VPetr píše:Ahojte-mam problem s resetovanim pytliku...

Menil jsem dverni airbag u spolujezdce a u u ridice na volantu.Po vymazani a pote nacteni to ukaze chyby-

A svítí ti kontrolka airbagu na přístrojovce? Mám něco podobného. I když nechám vymazat všechny chyby airbagu (najednou se zobrazili chyby které odpovídají předešlé bouračce) tak se hned znovu objeví.

Bylo mi řečeno, že musím pořídit novou řídící jednotku airbagu.
VPetr

#3 Příspěvek od VPetr »

ano rozsviti se...to je fajn...uz takhle staly ty dva airbagy 30000,- natoz co budou chtit za R.J. Diky za typ...

Ale potreboval bych poradit jestli treba nestaci vymenit ten krouzek na volantu ... jedna chyba by mozna s tim souvisela... :roll:
Toydolls

#4 Příspěvek od Toydolls »

VPetr píše:Ahojte-mam problem s resetovanim pytliku...

Aspon kdybys napsal auto....

Dle meho, pokud ti vyleti BAG,pak na drzaku pasu vyleti "patrona" a stahne ti pasy - ta se musi taky menit (cely ten drzak pasu) jinak stale sviti BAG. Poznas to tak, ze ten drzak je smrsknutej a je to poznat i na ty patrone (nekdy na autech byva jen jakoby povolena a pak to taky sviti)

Nevim na jake diagnostice si byl (predpokladam v BMW) tak tam by ti meli rict,kde je zrada - ne kazda diag to muze korektne maznout,je trebas se dostat az na RJ bagu

Ano muze byt jeste KO RJ bagu,ale to bych nechal jako krajni moznost
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Sobeslav »

Co máš za auto??pokud ti vylítly oba ve předu tak máš špatné i obě pyro patrony..a musí se vykrešovat i řidici jednotka airbagu....což u nejakých modelu nejde na diagnostice-to se delá jinak---vizualne nemusíš poznat jestli jsou špatný ty pyro-zaleží kdo v tom sedel a jak mel utažný pasy
VPetr

#6 Příspěvek od VPetr »

98,E36,316...comp...

Asi to jeste bude ta patrona u ridice na pasy...to je asi tim... :?
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Sobeslav »

VPetr píše:98,E36,316...comp...

kde jsi to prosimte kupoval...30klacku za dva air :lol: :lol: sem čekal novou sedmu i palubovkou,ale toto E36.jedna patrona to nebude.řídící jednotku máš aktivovanou??
VPetr

#8 Příspěvek od VPetr »

8O čéče,je to kupovane primo v BMW, pytlik na volant a do dveri +-30...,lol to mozna je ale realita taky...

delal jsem diagnostiku a napsalo to spoustu chyb od posledni nehody,vymazal jsem je a naskocili uz pouze ty dve co uz jsem psal.Ty smazat nejdou.Chyby jsou zavisle jsou na ridicove strane,tudiz usuzuji ze je v čoudu i ta patrona u zadrz.sys.

Jinak je to auto kamarada a jestli ten ma potrebu poustet 30litru do E36 je jeho vec.:roll:

Sobeslav píše:
VPetr píše:98,E36,316...comp...

kde jsi to prosimte kupoval...30klacku za dva air :lol: :lol: sem čekal novou sedmu i palubovkou,ale toto E36.jedna patrona to nebude.řídící jednotku máš aktivovanou??
Odpovědět