Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
320i výkon
Čís lidi, před časem sem koupil Mazla 320i r.v. 92 m50/150HP, ale nějak mám pocit, že na dvoulitr to nemaká dobře. Není mu zdá se nic, byl servisovaný v Německu a má najeto 182 000. Je to voňavka, ale i kluci co sou zvyklý na Hondy se divili, jak "slabě" táhne. Do 2 500 nic, (to mě předjíždí i fabie) pak zabere (to vemu tu Fábii ))))) a plno to má asi 5 000, jenže to táhne o něco víc jak novej Ford Mondeo v kombi 1,6 / 66 kW. Tak si říkám, co by tomu mohlo být, svíčky sem vyměnil jako jediný a byli mimo dvou (ty byli od oleje) normal opotřebený. Co tomu může být? Nebo je to oká?
gatori píše:Čís lidi, před časem sem koupil Mazla 320i r.v. 92 m50/150HP, ale nějak mám pocit, že na dvoulitr to nemaká dobře. Není mu zdá se nic, byl servisovaný v Německu a má najeto 182 000. Je to voňavka, ale i kluci co sou zvyklý na Hondy se divili, jak "slabě" táhne. Do 2 500 nic, (to mě předjíždí i fabie) pak zabere (to vemu tu Fábii ))))) a plno to má asi 5 000, jenže to táhne o něco víc jak novej Ford Mondeo v kombi 1,6 / 66 kW. Tak si říkám, co by tomu mohlo být, svíčky sem vyměnil jako jediný a byli mimo dvou (ty byli od oleje) normal opotřebený. Co tomu může být? Nebo je to oká?
Mám stejný pocity jako ty .. zkusil jsem si několik řadových šestiválů od BMW ( 2,0i 2,5i 2,8i 2,5tds ) a vždy mi příjdou pocitově takový neslaný nemastný.. ovšem jen do doby kdy se podívám na ručičku tachometru.. jestli se ti zdá, že to nejede porovnej to s někým.. já auta a jejich výkony testuju a porovnávám na jednom táhlém kopci..

Maslista píše:gatori píše:Čís lidi, před časem sem koupil Mazla 320i r.v. 92 m50/150HP, ale nějak mám pocit, že na dvoulitr to nemaká dobře. Není mu zdá se nic, byl servisovaný v Německu a má najeto 182 000. Je to voňavka, ale i kluci co sou zvyklý na Hondy se divili, jak "slabě" táhne. Do 2 500 nic, (to mě předjíždí i fabie) pak zabere (to vemu tu Fábii ))))) a plno to má asi 5 000, jenže to táhne o něco víc jak novej Ford Mondeo v kombi 1,6 / 66 kW. Tak si říkám, co by tomu mohlo být, svíčky sem vyměnil jako jediný a byli mimo dvou (ty byli od oleje) normal opotřebený. Co tomu může být? Nebo je to oká?
Mám stejný pocity jako ty .. zkusil jsem si několik řadových šestiválů od BMW ( 2,0i 2,5i 2,8i 2,5tds ) a vždy mi příjdou pocitově takový neslaný nemastný.. ovšem jen do doby kdy se podívám na ručičku tachometru.. jestli se ti zdá, že to nejede porovnej to s někým.. já auta a jejich výkony testuju a porovnávám na jednom táhlém kopci..
JJ do kopce to jede, to jo, má to sílu )))))