Dobry vecer mam problem,dnes pri ceste domu auto zacelo skubat a pak chciplo,jiz jsem ho nenastartoval.Baterie-OK,starter toci,ale vypada to jako kdyby tam nesla nafta.Pomuze mi prosim nekdo?Dekuji
coupe328 píše:spatna nafta,ucpany naftovy filtr...jedna z moznosti
To mam zitra v planu,kouknout na filtr,ale naftou to nebude,naftu sem tankoval minuly tyden plnou nadrz a ted to zacelo delat az po vyjeti pulky nadrze
Mel sem to same s jinym autem,nadrz do pulky vyjeta,brano u schellu,v patek mi to zdechlo na rusne tride.Pak uz to nechytilo.Zkusil sem to druhej den,trochu zaprotestoval a rozjel se.Nesviti ti nikde zadna kontrolka?Urcite vymen naftovej filtr,diagnostikou taky nic nezkazis
Nevysypalo se turbo, jak je dobrým zvykem u 320d....? Nebude strašit.... jinak včera jsem já měnil palivový filtr a v pohodě 318i E46... zvednul jsem to dvěma hevéry a lehnul pod to.... v takhle stístněným prostoru za půl hoďky vymalováno....
Tak tohle bych tipoval na 90% na podávací čerpadlo v nádrži. Měl jsem stejný problém - po vyjetí půlky nádrže jsem zůstal trčet 100 km od domu. Volám mechošovi co se děje a prý v klidu, dotankuj 20-30l a pojede. V pohodě, až na to, že jsem byl v horách a nejbližší pumpa byla 25 km. Takže na stopa, půjčit kanystr a po dotankování jsem to pustil z kopce a po 50 metrech to blaflo a v pohodě jsem odjel. Po výměně čerpadla všechno zase v normálu.
Filtr je vymenen a porad nic,auto ani neslibi motor toci ale jak kdyby to bylo bez nafty,uz nevim co s tim V motoru neco cvaka,ale co???Jo a filtr byl plny nafty a byl cisty
Nedávno jsem řešil stejný problem,auto zdechlo a už jsem ho nenastartoval.Nech to zdiagnostikovat,ale sazím že je to ono.V Praze v servis Bosch mi řekli,že je to u těchto motoru běžná závada okolo 150 000km.Odchází tam elektronika co je uvnitř toho čerpadla.
Iceman-Guide píše:Nedávno jsem řešil stejný problem,auto zdechlo a už jsem ho nenastartoval.Nech to zdiagnostikovat,ale sazím že je to ono.V Praze v servis Bosch mi řekli,že je to u těchto motoru běžná závada okolo 150 000km.Odchází tam elektronika co je uvnitř toho čerpadla.
Kompletní repase čerpadla 25000,.+montáž a nastavení,no,přes 30000,. mě to stálo určitě! Ale zase budeš mít na dalších 150000km pokoj Nevěš hlavu,třeba to je něco jiného,nejduležitější je ted diagnostika,ale všechno nasvědčuje tomu že ti to nevstřikuje naftu