Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

rejha od nakyho blbecka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Marrtin

#1 Příspěvek od Marrtin »

Ahoj,

byl jsem kratce v CR a odjizdel jsem s peknou rejhou pres pul kapoty na moji 328. Nakej zamindrakovanej chudak neunes pohled na pekny auto...

Urcite nejsem posledni ani prvni, takze jak podobny veci resite, resite-li je vubec.. Diky za radu.
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ranger_Zx »

co nadelas, ja mam tedka pres pul strechy..., nastesti aspon neni moc hluboka..
gatori

#3 Příspěvek od gatori »

Marrtin píše:Ahoj,

byl jsem kratce v CR a odjizdel jsem s peknou rejhou pres pul kapoty na moji 328. Nakej zamindrakovanej chudak neunes pohled na pekny auto...

Urcite nejsem posledni ani prvni, takze jak podobny veci resite, resite-li je vubec.. Diky za radu.

Je to LAMA, holt v čechách si to dovolí každej hajzlík, ale bud rád, že si ho nechytil, ještě bys ho zabil a skončil u soudu. Mě takhle poničili auto, když se mi ho 2x pokusili ukrást, měl sem ho tady měsíc :evil: :evil: :roll:
castro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od castro »

To na*ere... Mě POKAŽDÉ když si auto umyju a navoskuju tak mam plivanec na dveřích. Je to už skoro takový pravidlo, ale mužu být rád že jen plivanec...

Skoro ani nemam chuť si někdy ještě kupovat něco hezkýho.... :?
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

castro píše:To na*ere... Mě POKAŽDÉ když si auto umyju a navoskuju tak mam plivanec na dveřích. Je to už skoro takový pravidlo, ale mužu být rád že jen plivanec...

... a není to slina jak nad tím někdo slintá? :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
castro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od castro »

bergos píše:
castro píše:To na*ere... Mě POKAŽDÉ když si auto umyju a navoskuju tak mam plivanec na dveřích. Je to už skoro takový pravidlo, ale mužu být rád že jen plivanec...

... a není to slina jak nad tím někdo slintá? :D

mno nevim, že by mu tekla nudle s pusy? :lol:

Lidi jsou fakt svině... :roll: Na felícii mi někdo odpálil pyrotechniku - lak v pr...... Člověk aby fakt všechno schovával...

Často to odřou i nevědomky. Parkuju čumákem k takovýmu porostu z kterýho vedou 3 cestičky, jakmile parkuju před nějakou z nich, na autě se časem objevujou škrábance od různejch kovovejch čuflíků co maj lidi na bundách... Pokud neni distanc od okolních aut alespoň 1m parkuju jinde. Fakt už nevim kam to auto schovat.. :?
Ranger_Zx
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Ranger_Zx »

gatori píše:
Marrtin píše:Ahoj,

Je to LAMA, holt v čechách si to dovolí každej hajzlík, ale bud rád, že si ho nechytil, ještě bys ho zabil a skončil u soudu. Mě takhle poničili auto, když se mi ho 2x pokusili ukrást, měl sem ho tady měsíc :evil: :evil: :roll:
Jo presne to si taky vzdycky rikam, doufam, ze u toho nikdy nikoho nepristihnu, bojim se ze by to schytal za vsechny skrabance co mi tam kdy kdo udelal a ten kdo na to doplati bych byl ja..

proste welcome in CR
Marrtin

#8 Příspěvek od Marrtin »

Koukam nejsem sam...vochcafky nebo fabie si nikdo ani nevsimne. Ale moje 328 na sidlisti byla jedina.

No a resil to uz teda nejak nekdo ? Nevim jestli objednat deci barvy a zkouset to retusovat - jde to ? ...nebo to nechat... mate s tim zkusenost ?
gatori

#9 Příspěvek od gatori »

Marrtin píše:Koukam nejsem sam...vochcafky nebo fabie si nikdo ani nevsimne. Ale moje 328 na sidlisti byla jedina.

No a resil to uz teda nejak nekdo ? Nevim jestli objednat deci barvy a zkouset to retusovat - jde to ? ...nebo to nechat... mate s tim zkusenost ?

Já mám opravu štětečkem, ale sou to malý věci, pak jedině pojistka no.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#10 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

a me to furt nikdo nechce odřít :cry: :lol:
“Ability is what you're capable of doing.”
T.o.m.

#11 Příspěvek od T.o.m. »

Hanz píše:a me to furt nikdo nechce odřít :cry: :lol:

... taky dobra pojistka? :lol:
meme

#12 Příspěvek od meme »

to samý :D praha - e46, hned prvních 14 dní co jsem to měla tak mi někdo ukrad znak, nějakej vůl co se nevytočil mi promáčkl dveře po celý dýlce a já se ještě najivně divila, proč mi nenechal lístek s číslem za stěračem :mrgreen: a pravidelně mi plivali na sklo, když byla kárka umytá
DOEMIXXX

#13 Příspěvek od DOEMIXXX »

meme píše:to samý :D praha - e46, hned prvních 14 dní co jsem to měla tak mi někdo ukrad znak, nějakej vůl co se nevytočil mi promáčkl dveře po celý dýlce a já se ještě najivně divila, proč mi nenechal lístek s číslem za stěračem :mrgreen: a pravidelně mi plivali na sklo, když byla kárka umytá

lidi sou curaci, chce to garaf a nebo parkovat nekde kde nejsou lidi idioti
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od nicoczech »

Myslím že tu zbytečně brečíme protože závist je hold závist.... a klíče jsou vždy po ruce
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od MatyACS »

jj šel jsem s kamarádkou na kafe a přijdu a nan haupně rýha až na plech :evil: chudinka koukala jaký slova ze mě lítali :?
BMWPaja
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od BMWPaja »

Lidi jsou fakt svině,já jsem jednou spal u přítelkyně a když jsem přišel druhej den k autu tak první čeho jsem si všimnul byl asi cca 20cm šrkrábanec na dveřích u řidiče,mno a po chvíli jízdy jsem zjisti že se ještě nekomu hodily stěrače :roll: ,jsou to svině,dokud je u toho nechytíte nic nezmužeme,jinak to bylo jediny BMW na parkovišti
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

T.o.m. píše:
Hanz píše:a me to furt nikdo nechce odřít :cry: :lol:

... taky dobra pojistka? :lol:

no nevím,pokud nemáš jako likvidátora kámoše tak ti pošlou ty naše slavný pojišťovny tak na spray :wink: jsou to mrdky....jak tito slabší jedinci,kteří nedokážou přenést že si někdo koupil pěkné auto a nebo nedej bože že má někdo víc než jedno auto.Já X5ku pucuju jen ručně,do kartáču ani zanic,pak jelenice voska atd a pak přijde jeden zkurvysyn a pěkně mi ji objel :( no co říkal jsem si,toto se děje dnes a denně a dnes to padlo hold na mě....protože jsem x let slyšel od známých že jim někdo vojel auto klíčem.Říkal jsem si díky bohu je pojištěné.....no a pojišťovna poslala desetinu toho jakej byl odhad v bmw :wink: tak u nás fungují pojišťovny.O týden později jsem zjistil,že to nebyla náhoda....manželky octavia kolem dokola a poctivěji,prostě každej díl,jen kapotu,která byla stejně na lak vynechal :wink: Toto je speciální vlastnost čechů ,prostě když to nemám já nebudeš to mít ani ty....jsou to nemocní jedinci a hlavně zmrdi,sorry ale musel jsem.A jaké mám z toho ponaučení? koupě nového vozu odložena na neurčito,ochcávka bude dělat dopravní prostředek a klidně at se na ni podepíše každej takovej chudák.A báwa budou v garáži a v bezpečí :D když bude pěkně a slunečno tak si pro ně jajedu octávou :wink:
nicoczech
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od nicoczech »

Vzpoměl jsem si jak se daj napravit tydle rejhy, nevím jak vy ale kámoš k jeho E36 dostal takovou malinkou lahvičku se štětečkem vypadá to jako lak na nehty :) s o riginál BMW barvou on má vínovou akorád nevim jestli to BMW servisi prodávaj a jestli to vůbec ještě existuje protože dneska se chce vydělat i na mouše rozmázlý o sklo... a ještě k tomu jak když je u toho nechytnete ono ikdyž je u toho chytne tak jim buď rozbijete hubu a vemete si sami z peněženky náhradu, protože je čeká pouze správní řízení kde dostanou maximálně tak 500kc pokutu a toť vše a vám nepošlou ani dopis prostě nic...
arkadiel

#19 Příspěvek od arkadiel »

Pár rejh můj drahej E46 Ci taky utržil. Naštěstí nebyly hluboké a šly rozleštit.

Parkoval jsem na sídlišti. Napřed malé škrábance, pak ukradený ledvinky. Tak jsem ho dal na hlídaný parkoviště. Jenže ouha. Často tam jezdily odtahovky a jednou koukám díra v nárazníku. Samozřejmě nikdo nic neviděl. Ještě že ho Pupící opravili na výbornou :)
Co taky čekat v zemi, kde lid volí ČSSD a komunisty.

Největší šok jsem zažil při jízdě na Jižní spojce. Nacpal se přede mě borec v XC90. Najednou rychle uhnul. A sakra 8O, plech velkej jako kráva si to plápolá ve větru.

Tohle vypadá zajímavě http://www.autodoktor.cz/index.php?link=6. Osobně mám s touhle firmou dobré zkušenosti.
Corp

#20 Příspěvek od Corp »

jsou to zmrdi, ja jednou parkoval trošičku víc přilepený na chodník, aby mi zadek nějaký blb neustřelil a po 10minutách jsem měl na kapotě 10cm podpis od někoho kdo si asi myslel, jak mi to strašně nandal. Nevim jestli si ti lidi uvědomujou, ze jestli je jednou uvidi majitel vozidla, tak ze nemaji sanci odejit po svych.
Odpovědět