Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 manual

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Straso

#1 Příspěvek od Straso »

Zravím,
Kedže mám bawo , chcel by som o ňom vedieť podla možností čo najviac. Zhaňam manuál, knižku, zoznam súčiastok, servisny manuál, čokoľvek kde je to zobrazene rozobrate všetko do detailov prípadne aj s momentami doťahovania šrobikov atď.. (E36 325 TD/TDS aj do '95 aj vyššie ročníky)
..a funkciu "hledat" som už použil..
wacc

#2 Příspěvek od wacc »

E36 Bentley Manual PDF (Servisni manual ENG)
http://www.megaupload.com/?d=FDRWK00E

Uzivatelsky manual starsi verze (CZ)
http://e36.wz.cz
balino

#3 Příspěvek od balino »

ja by som potreboval ten servisny manual CZ heh nech nemusim koly drobnostiam ho kupovat :)
Straso

#4 Příspěvek od Straso »

ten cesky som stiahol, ale ten ENG je nejaky zvlastny..aj po naistalovani pozadovaneho toolbaru megauploadu sa tam nic o e36 nenachadza.. :(
gatori

#5 Příspěvek od gatori »

Straso píše:ten cesky som stiahol, ale ten ENG je nejaky zvlastny..aj po naistalovani pozadovaneho toolbaru megauploadu sa tam nic o e36 nenachadza.. :(

šíši žádnej toolbar nepotřebuješ, jde o to, že na megáč ti někdo hodí soubor o max. 100M a ty si ho stáhneš, funguje to takhle:
dáš link
odklepneš download FREE
počkáš až se ti odečte čas
zadáš kód
stáhneš

Tohle je obecný návod na megáč, rapida, edisk, filefactory atd. NIKDY NIC NEINSTALUJ !!!!!! čti co ti to kde píše čeče :roll: :roll:

Mimochodem, píše ti to: All download slots assigned to your country (Czech Republic) are currently in use. Please try again in a few hours or ...

Jinými slovy, sloty pro čr jsou plné, prosím počkejte. ))))

Pokud sis toolbar nainstaloval, odinstaluj ho a projed antivirem a antispy, nejlépe online --- a to HNED :D :D
wacc

#6 Příspěvek od wacc »

Straso píše:ten cesky som stiahol, ale ten ENG je nejaky zvlastny..aj po naistalovani pozadovaneho toolbaru megauploadu sa tam nic o e36 nenachadza.. :(

Mimochodem, zřejmě by to chtělo stáhnout to přes nějaký veřejný zahraniční proxy server, aby nebylo poznat, že jsi Bohém.
balino

#7 Příspěvek od balino »

ceeeeece jasom tiez necital a hned nainstaloval toolbar heh no a teraz ho neviem najst kde je nainstalovany...:D..a nema nahodou nekdo Servisni manual ENG po cesky?:D
Straso

#8 Příspěvek od Straso »

kokos, v živote som nič neťahal cez megaupload, jak som to mal vedieť? takže ten link čo je tu hore zadám kam? keď tam ovšem nebude napísané, že slováci fuck, máme plno....
balino

#9 Příspěvek od balino »

ja stale klikam nato a pise to slovaci fuck a stale pise za za 5hodin..kazde dve hodiny kliknem nato a stale ze 5hod...to je bordel :D
gatori

#10 Příspěvek od gatori »

wacc píše:

Mimochodem, zřejmě by to chtělo stáhnout to přes nějaký veřejný zahraniční proxy server, aby nebylo poznat, že jsi Bohém.

Proxy ti to zakáže ))))) :D
gatori

#11 Příspěvek od gatori »

Straso píše:kokos, v živote som nič neťahal cez megaupload, jak som to mal vedieť? takže ten link čo je tu hore zadám kam? keď tam ovšem nebude napísané, že slováci fuck, máme plno....

Dáš ho do prohlížeče jako adresu, to je tam co píšeš http://www.seznam.SK ))))) Pokud umíš AN, tak si to přečti, pokud ne postupuj dle popisu výše ))))

HLAVNĚ NIC NEINSTALUJ !!!!!!
gatori

#12 Příspěvek od gatori »

balino píše:ceeeeece jasom tiez necital a hned nainstaloval toolbar heh no a teraz ho neviem najst kde je nainstalovany...:D..a nema nahodou nekdo Servisni manual ENG po cesky?:D

Tak hodně štěstí s virákama, a kdyby ti kleklo PC, tak aspoň víš čím to je )))))

Měl bys ho najít v start/ovládací panely/přidat nebo odebrat prograny

Pokud ne, tak si najdi antispy, nebo napiš na http://www.viry.cz ))))

Jo ještě ho můžeš vymydlit z registry, ale to bych nedoporučoval :D :D
Straso

#13 Příspěvek od Straso »

takze ten servisny manual stale nemam..je aj nejaka ina cesta ako ten sprosty megaupload ktory je je stale plny?? fakt by sa mi to dost hodilo..dakujem
balino

#14 Příspěvek od balino »

Straso píše:takze ten servisny manual stale nemam..je aj nejaka ina cesta ako ten sprosty megaupload ktory je je stale plny?? fakt by sa mi to dost hodilo..dakujem

nemam ho ani ja a dost ho potrebujem...tu ti poradia akurat tak ako vymydlit registry hahaaaaaaaaaaa
Slid

#15 Příspěvek od Slid »

pokud máte icq mám servis manual a pošlu vám ho, moje icq 205238530
Straso

#16 Příspěvek od Straso »

som ti poslal autorizaciu na ICQ,,tak sa tam snad stretneme v dohladnej dobe...dik moc krat
balino

#17 Příspěvek od balino »

Slid píše:pokud máte icq mám servis manual a pošlu vám ho, moje icq 205238530

uz cekam na autorizaciu :)
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

balino píše:
Slid píše:pokud máte icq mám servis manual a pošlu vám ho, moje icq 205238530

uz cekam na autorizaciu :)

jaký máš číslo? nic nepřišlo? zkus dát znova požadavek
MT-SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od MT-SPEEDY »

Tu to mate rovno v PDF...
[code:1]http://crass.on.ru/bmw/pdf/Bentley_BMW_3-Series_Service_Manual_(e36).pdf[/code:1]

Staci len otvorit a potom SAVE A COPY a ulozit si to na disk...
balino

#20 Příspěvek od balino »

to uz maaaaaaame Slid je sikovny na icq :DDD skor hladam niaky cesky nech nemusim stale kukat slovnik heh
Odpovědět