Kluci si vcera pod vlivem alkoholu nejak vymenovali nazory...až jeden vybouch a hodil toho druhyho na my auto... nemilé prekvapení odhalili rano sluneční paprsky
Pude tohle vyklepnou zpatky aniž by popraskal lak? A je tady někdo kdo dal na kupatku? Jakej je k tyhle casti pristup?
Podle mě když rozebereš čálo a nebude tam žádná vzpěra a opatrně na to zatlačíš rukou tak by se to mělo vrátit nevipadá to že je tam nějaký ostrý zlom tak by to nemuselo bejt vubec vidět.
sejcek píše:Podle mě když rozebereš čálo a nebude tam žádná vzpěra a opatrně na to zatlačíš rukou tak by se to mělo vrátit nevipadá to že je tam nějaký ostrý zlom tak by to nemuselo bejt vubec vidět.
Půjde to i z venčí takhle přes barvu!
Existují takový podtlakový špunty,(něco jako na nošení skel)To se tam přisaje a přes tyčku se závažím vytáhne.
V dobrý autoklempířský dílně by si s tím měli poradit!!!
kajanak píše:Půjde to i z venčí takhle přes barvu! Existují takový podtlakový špunty,(něco jako na nošení skel)To se tam přisaje a přes tyčku se závažím vytáhne. V dobrý autoklempířský dílně by si s tím měli poradit!!!
vezmi fen na vlasy, kup si sprey na cisteni pocitacu. je to zkapalnenz dusik, takze to strika "zimu"
fenem zahrej inkriminoovanou plochu a nasledne na to ji hned prudce shlad tim sprayem. kov se sam narovna. laku nic nehrozi, nic nebude videt. chvilinku po procesu tam budes mit led, ale tenotres. to aby ses neleknul
srle píše:mam reseni pro tebe. nemuze byt jednodusi.
vezmi fen na vlasy, kup si sprey na cisteni pocitacu. je to zkapalnenz dusik, takze to strika "zimu"
fenem zahrej inkriminoovanou plochu a nasledne na to ji hned prudce shlad tim sprayem. kov se sam narovna. laku nic nehrozi, nic nebude videt. chvilinku po procesu tam budes mit led, ale tenotres. to aby ses neleknul
srle píše:mam reseni pro tebe. nemuze byt jednodusi.
zkusim jeste najit video z youtube a dam odkaz
Ok trochu divočina.. asi bych si to nerisk. Ale podivam se.
Na TF foru mi byl dan link... a nevypada to spatně. Mrkněte do ukazky prací
Taky bych potřeboval opravit pár ťukanců. Předchozí majitel je z Prahy takže to jde na karoserii poznat. Nedělá tohle někdo tady na jižní moravě? http://autodoktor.dressler.cx/index.php?link=8
Dave píše:Taky bych potřeboval opravit pár ťukanců. Předchozí majitel je z Prahy takže to jde na karoserii poznat. Nedělá tohle někdo tady na jižní moravě? http://autodoktor.dressler.cx/index.php?link=8
ja bych se naopak prave vubec nebal o lak. kdyz ten lak nepopraskal na ceste tam, tak se mu nic nestane ani na ceste zpet. prijde mi to bezpecnejsi nez nejake bouchani apod.
srle píše:ja bych se naopak prave vubec nebal o lak. kdyz ten lak nepopraskal na ceste tam, tak se mu nic nestane ani na ceste zpet. prijde mi to bezpecnejsi nez nejake bouchani apod.
jj to je ten jak sem tady daval o neco vejs link na jeho stranky. No premejslim ze jestli ted pojedu do mimone tak pres hradiste bych jel..vypada to ze to je borec. No uvidim jestli je nekdo sikovnej tady u nas
Taky mám malej ťukanec,je to vidět na dveřích vedle kliky,myslíš že by to šlo? Mám strach o lak,aby prostě neprask,přeci jen on nemá 11let starý auto,ale je to masakr
Taky mám malej ťukanec,je to vidět na dveřích vedle kliky,myslíš že by to šlo? Mám strach o lak,aby prostě neprask,přeci jen on nemá 11let starý auto,ale je to masakr
Na tyhle malé díry si myslím že bude potřeba nějaká ta věcička jak jsem dával link na Autodoktor. Možná se pletu ale podle mne je ta metoda teplo-chlad ta větší promáčkliny.
Na tyhle malé díry si myslím že bude potřeba nějaká ta věcička jak jsem dával link na Autodoktor. Možná se pletu ale podle mne je ta metoda teplo-chlad ta větší promáčkliny.
Hm škoda,zkoušt to asi radši nebudu,mám strach z toho,že mi prdne lak