Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
poraďte info když chci koupit E46 330i
čau lidi, potřeboval bych nějaký info o baworáčku, který bych chtěl koupit. Jedná se o 330i (E46). Nedávno jsem prodal 318i (E46) takže to bude asi skok, ale chci šestiválec.
Zajímalo by mě všechno o tomhle auto
Co se sere?
jaká já spotřeba - jestli je to podobný s 328 nebo 323
náklady na servis
na co dát pozor
a jestli je volba 330i vůbec dobrá
díky za vaše rady
čééégo
Co se sere?
náklady na servis
na co dát pozor
díky za vaše rady
čééégo
super autíčko, spotřeba je relativní, ale s manualem budeš v poho jezdit za devět,
při koupi sleduj výbavu, at máš co si přeješ, stav, většinou u nás stojí za prd, vymlácenej podvozek, po crashi apod, motor většinou snese všecko, nicmeně mlacení, klepání, nepravidelnej chod a tak sou problem.
takže přeju hodně štastný lov, Dave si svoji libovku lovil pěkně dlouho než ji našel.
při koupi sleduj výbavu, at máš co si přeješ, stav, většinou u nás stojí za prd, vymlácenej podvozek, po crashi apod, motor většinou snese všecko, nicmeně mlacení, klepání, nepravidelnej chod a tak sou problem.
takže přeju hodně štastný lov, Dave si svoji libovku lovil pěkně dlouho než ji našel.
zikis píše:čau lidi, potřeboval bych nějaký info o baworáčku, který bych chtěl koupit. Jedná se o 330i (E46). Nedávno jsem prodal 318i (E46) takže to bude asi skok, ale chci šestiválec.
Co se sere?
náklady na servis
na co dát pozor
díky za vaše rady
čééégo
Nebál bych se, jinak platí to co obecně u všech při koupi, projet, zvednout, dát mu pohulit,a poslouchat jak se chová. Nebouchat, neklepat, pravidelný chod, chytnout na poprvé, také zvednout a kouknout na díly a vůle, rey a tak. Taky se koukni na pravidelný a stejný linky spojů jednotlivých dílů na karoserii, tím poznáš, jestli nebylo bourané, koukni na výbavu a výrobní čísla, třeba pásů a kastle atd, musí být origo, nebo ti musí řísi o výměně, taky koukni na označení jednotlivých skel, pokud sou jiný, nebo ne BMW, tak bylo zřejmě bouraný, měli by jít po sobě... atd. Jinak hodně štěstí, koukal bych spíš do němecek. Myslím, že chybu neuděláš )))
Spajky píše:xxvasek píše:spotreba 10l kdyz budes ale jezdit jak pos....j, jinak pocitej 13-15
za 14litrů bude lítat jak stíhačka,myslim že do deseti bude mimo město naprosto vpohodě![]()
Ale proč řešit u takovédleho auta 2litry navíc na 100km...
ja myslel tu spotrebu s automatem co vim ze svy zkusenosti...automat veme o cca 1-2litry vic....
-
- Kontaktovat uživatele:
xxvasek píše:spotreba 10l kdyz budes ale jezdit jak pos....j, jinak pocitej 13-15
To je nesmysl. Běžný ježdění kolem 9 není problém, dálky s lehkou novou 8 a když jezdím jak prase tak kolem 11.
Nikdo široko daleko na tebe na silnici nebude mít.
Pokud je první co tě zajímá u tohoto auta spotřeba tak nevím nevím. Spotřebu u tohoto auta by řešil jenom blázen. Tohle auto je stvořeno pro rozdávání radosti. Beru ho jako trénink na M3

Výhoda u 330i je, že většinou obsahuje dost slušnou výbavu a často i M-packet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si rano udelal vylet na Orlik na overeni spotreby:) 30km po strakonicke a okreskach, porad na bmw pohodicku 130-150 (bylo prazdno) a spotreba za tech 60km 10,5l.. To by melo odpovidat ne? Jen to mesto je zlo, ale tak zase mam mazla chvili, takze se bud loudam v zacpach ale kdyz je volno tak si ho zaslapnu:o)
-
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Tak jsem si rano udelal vylet na Orlik na overeni spotreby:) 30km po strakonicke a okreskach, porad na bmw pohodicku 130-150 (bylo prazdno) a spotreba za tech 60km 10,5l.. To by melo odpovidat ne? Jen to mesto je zlo, ale tak zase mam mazla chvili, takze se bud loudam v zacpach ale kdyz je volno tak si ho zaslapnu:o)
To s ohledem na temo jakým jsi jel odpovídá. A jestli v městě pořád stojíš v zácpách tak se nemůžeš té spotřebě divit.
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:, Dave si svoji libovku lovil pěkně dlouho než ji našel.
No to jo. Dělá mi radost každý den a já ho za to občas vezmu někam na výlet

- Přílohy
-
- 21042007018-small.jpg (105.17 KiB) Zobrazeno 370 x
-
- 21042007014-small.jpg (87.34 KiB) Zobrazeno 370 x
-
- 21042007015-small.jpg (91.03 KiB) Zobrazeno 370 x
Dostal jsem takovoudle nabídku na kup:
.Koupeno v CZ,servisní knížka.orig.rádio,CD měnič, hudba Harman ,centrál dálkový.alarm,imobilizér,el.okna,el.zrcátka,ski box,xenony,vstřikovače světlometů
Aut.klima,nastavitelná sedadla s el. dofukováním bed.opěrek,nastavitelný multifunkční volant,6x aibag,palubní počítač,venkovní teploměr,otáčkoměr,hliníkové kola,ASR,ESP,EML,posilovač řízení,manuální převodovka,sportovní podvozek,tempovat,dešťový senzor,mlhovky,promítání rychlosti na čelní sklo.Sportovní filtr.
Všechny klíče.Nebourané,předchozí majitelé –Firma a pak odkoupení z firmy.Investice zatím o žádných nevím.Před týdnem měněná kapalina v klimě.
Ještě jsem zapomněl.Výměna motoru za stejný tip,zapsáno v TP.Je na něm najeto cca 80 000.Celkově najeto kolem 300 000
Jinak velmi rychlý a spolehliví.
cena Kč 250.000,--
Co myslíte?
.Koupeno v CZ,servisní knížka.orig.rádio,CD měnič, hudba Harman ,centrál dálkový.alarm,imobilizér,el.okna,el.zrcátka,ski box,xenony,vstřikovače světlometů
Aut.klima,nastavitelná sedadla s el. dofukováním bed.opěrek,nastavitelný multifunkční volant,6x aibag,palubní počítač,venkovní teploměr,otáčkoměr,hliníkové kola,ASR,ESP,EML,posilovač řízení,manuální převodovka,sportovní podvozek,tempovat,dešťový senzor,mlhovky,promítání rychlosti na čelní sklo.Sportovní filtr.
Všechny klíče.Nebourané,předchozí majitelé –Firma a pak odkoupení z firmy.Investice zatím o žádných nevím.Před týdnem měněná kapalina v klimě.
Ještě jsem zapomněl.Výměna motoru za stejný tip,zapsáno v TP.Je na něm najeto cca 80 000.Celkově najeto kolem 300 000
Jinak velmi rychlý a spolehliví.
cena Kč 250.000,--
Co myslíte?