Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Trochu se musím pochlubit :D

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DOEMIXXX

#1 Příspěvek od DOEMIXXX »

Dneska jsem autu dopřál a odvezl jsem ho k doktorovi (do lakovny), v pátek by to snad mělo být hotové. Budu dělat jen pololak, jelikož v zimě jsem dělal taky pololak(předku). A v květnu bude auto definitivně v laku celý a pak na prodej :cry: nebo si ho nechám (kua, ale chci větší auto).
Foto jsem samozřejmě dám po víkendu. A ješte na něm potřebuji trochu zapracovat (dát Zimmerman kotouče, mlhovky, přední AC lízátko atd).

Jo jinak jsem zjistil, že mi auto "žere" míň než kámošova Felda (žere mu 10l/100Km) a já natankova Shell V-power (do plné nádrže), dal adjetivum pro benzinaky a najel vesele na 60l 800Km (90% Praha, 10% dálnice). Tedy spotřeba je dle mě dobrá :) , jo jinak kdo mi ji chce vypočítat s přesnosti na dcl tak budu rád :D
Sprite

#2 Příspěvek od Sprite »

DOEMIXXX píše:
Jo jinak jsem zjistil, že mi auto "žere" míň než kámošova Felda (žere mu 10l/100Km) a já natankova Shell V-power (do plné nádrže), dal adjetivum pro benzinaky a najel vesele na 60l 800Km (90% Praha, 10% dálnice). Tedy spotřeba je dle mě dobrá :) , jo jinak kdo mi ji chce vypočítat s přesnosti na dcl tak budu rád :D

A myslis ze je to tim V-powerem nebo Ti to tolik bralo i na normalni natural??...a je to fakt nejak poznat na jizdnich vlastnostech ten V-power?? :)
jumper
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jumper »

Čoveče, jestli se nepletu tak to vychází na 7,5 litru na 100km. Pokud jsem to dobře spočítal.
DOEMIXXX

#4 Příspěvek od DOEMIXXX »

Sprite píše:
DOEMIXXX píše:

A myslis ze je to tim V-powerem nebo Ti to tolik bralo i na normalni natural??...a je to fakt nejak poznat na jizdnich vlastnostech ten V-power?? :)

čoveče nevim jak obyč. Natural, jelikož beru už tak cca 7měsíců V-power, ale zaručeně ti můžu říct, že je o 100% lepší! Pamatuji si, jak jsem ho tam nalil prvně a kára se hned uklidnila a celkově se tak začala chovat líp... :D
Sprite

#5 Příspěvek od Sprite »

DOEMIXXX píše:
Sprite píše:
DOEMIXXX píše:

čoveče nevim jak obyč. Natural, jelikož beru už tak cca 7měsíců V-power, ale zaručeně ti můžu říct, že je o 100% lepší! Pamatuji si, jak jsem ho tam nalil prvně a kára se hned uklidnila a celkově se tak začala chovat líp... :D

Ja mam prave strach to zkouset...Asi ted reknu uplnou blbost, ale kdysi mi nekdo tvrdil, ze to je dobry davat do novych aut..ale u starych ze se stane to, ze to odstrani karbon nebo co, a pak muzou vznikat ruzny vule atd...Ale fakt nevim..nejsem mechanik :?
MiraS
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MiraS »

Sprite píše:
DOEMIXXX píše:
Sprite píše:[quote="DOEMIXXX"]

Ja mam prave strach to zkouset...Asi ted reknu uplnou blbost, ale kdysi mi nekdo tvrdil, ze to je dobry davat do novych aut..ale u starych ze se stane to, ze to odstrani karbon nebo co, a pak muzou vznikat ruzny vule atd...Ale fakt nevim..nejsem mechanik :?[/quote]

to ze odstrani karbon a vzniknou vule se rika o plynu.. o V-power jsem to neslysel..
Brody
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Brody »

na V-power sem slysel taky jenom chvalu!Jen skoda ze u nas neni zadna cerpacka!Jinak bych ho bral taky!
DOEMIXXX

#8 Příspěvek od DOEMIXXX »

je rozdil kamo V-power a V-power 98, ja davam "obyc." V-power, ten V-power 98 je asi dobry davat do Mka(36, 46)
chrompacket

#9 Příspěvek od chrompacket »

na V-Power jezdim uz pres 3 roky...jenom!! vyhledavam ho i v zahranici, ale bohuzel neni vsude..treba v rakousku atd.
Kdysi davno kdyz jsem se zacinal vrtat v autech a ladil motor favorita, tak jsem se o tom presvedcil na vlastni oci co ten benzin dokaze...to ze uolnuje karbon je pravda, ale ne v takovem mnozstvi a jen z pistu a ventilu a celkove spalovaciho prostoru, coz neskodi ale spis asi prospeje si myslim...nedochazi pak k ruznemu detonacnimu spalovani a motor by se mel chovat klidneji, protoze spalovaci prostor je cistejsi a bez nejakych usazenin..
jenom doporucuju....mj. za V-Power dostanes za kazdy natankovany litr paliva 2 body..ja si vzdy pak za to vemu od nich 4litry oleje a mam aspon neco zadarmo :lol:
kajanak

#10 Příspěvek od kajanak »

60l 800Km (90% Praha, 10% dálnice). Tedy spotřeba je dle mě dobrá , jo jinak kdo mi ji chce vypočítat s přesnosti na dcl tak budu rád

litry : děleno : kilometry = a desetinou čárku o dvě místa dozadu. :wink:
100RM

#11 Příspěvek od 100RM »

Ok hosi, dam na vas a odteraz tankujem V-Power a uvidime co to urobi ...
7er. True definition of luxury. Yours.
plysakmartin

#12 Příspěvek od plysakmartin »

S tou spotřebou je to dobrý, přesně takovejhle dojezt jsem měl na cestě do htvatska. 60L-800km plně naloženej, taky jsem byl příjemně překvapen. No a s tím v-powerem to taky budu muset vyzkoušet, jenom škoda, že v tom našem ruským městě není shell
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od patras Čestný člen »

jumper píše:Čoveče, jestli se nepletu tak to vychází na 7,5 litru na 100km. Pokud jsem to dobře spočítal.

za 7,5 umin dalku s 328 :D .... ale je to nuda .. i kdyz mozna rychlejc nez 316
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Dobros

#14 Příspěvek od Dobros »

Ja beru Blue Power 99 a musím říct že to jede o neco lepé.
Deli

#15 Příspěvek od Deli »

Mě to žere pořád stejně, ať tam leju co chci :D

Jen na V-P racing má motůrek hladší chod ;) Třeba proti obyč V-Poweru... Ale jednou jsem vzal na OMV obyč 95 (nevšimnul jsem se, že mají i lepší :oops: )nahoře na kopci (tuším, že v kopci jsou dvě ty pumpy za sebou, tak na té horní), jak jedete po Baranďáku jako na Plzeň a znělo to jako diesel, až jsem měl strach... :cry: Pak jsem poctivě léčit V-P racing a dobrý :)
castro
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od castro »

občas jsem natankoval obyč N95 u shell a chvílema jsem měl pocit že mi chcípnul motor tak jsem pořád koukal na otáčkoměr - vubec jsem o něm nevěděl a jelo to pěkně...

jestli to bylo benzínem - kdo ví... :)

ale co se týče vypalování usazenim, podle mě se to natankováním V-Poweru a ježděním po městě nezpraví...
Myslim si že za timhle účelem stačí obyčejná N95ka a jet někde na dálnici dlouho ve vysokých otáčkách....
Koby
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Koby »

Já sem ted nucen jezdit ekonomicky po praze do práce a zpet a za minulý týden sem měl spotřebu 8,6 s IS a na dálku dávám při normální rychlosti na dálnici a svižnějšíma okreskama 7-7.5 :)

Doemix: Proč si ten lak neudělal najednou?
castro
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od castro »

Koby píše:Doemix: Proč si ten lak neudělal najednou?

taky si řikám.... aby to pak nebylo poznat -/-
DOEMIXXX

#19 Příspěvek od DOEMIXXX »

patras píše:
jumper píše:Čoveče, jestli se nepletu tak to vychází na 7,5 litru na 100km. Pokud jsem to dobře spočítal.

za 7,5 umin dalku s 328 :D .... ale je to nuda .. i kdyz mozna rychlejc nez 316

kamo dalku kdyz se budu snazit tak dam max. 6l. Pojedu 90 a ve 3 pruhu...
Jinak pri 160km stala spotreba 8l...takze taky ok... :) ale to nejezdim...btw. papiry a body mam rad, tak radsi dodrzuju vsechny predpisy... 8)
DOEMIXXX

#20 Příspěvek od DOEMIXXX »

castro píše:
Koby píše:Doemix: Proč si ten lak neudělal najednou?

taky si řikám.... aby to pak nebylo poznat -/-

aby nebylo poznat co? Jinak lak planuje 99% lidi z klubu, tak proc ne ja..? To nemuzu mit hezkou 1.6 :D ?
Odpovědět