Kupodivu se ptám na takovouhle věc. Při 160, když udržuju stalou rychlost (nepřidávám ani nebrzdím motorem), tak mi vibruje auto až do sedačky. TRochu, ale je to cítit i slyšet. Kola jsem už vyměnil asi 3x za tu dobu, čepy na předku jsou vyměněné, na zadku sb taky. Mám podezření na kardan. Nestalo se to někomu taky?
Speedy píše:Kupodivu se ptám na takovouhle věc. Při 160, když udržuju stalou rychlost (nepřidávám ani nebrzdím motorem), tak mi vibruje auto až do sedačky. TRochu, ale je to cítit i slyšet. Kola jsem už vyměnil asi 3x za tu dobu, čepy na předku jsou vyměněné, na zadku sb taky. Mám podezření na kardan. Nestalo se to někomu taky?
Přesně to mi dělá taky, čepy a sb nic moc, ale taky mám spíš zato, že je to kardan.
Tak presne tohle zacalo delat kamosovi pote co vymenil non samosvor za samosvor a musel predelavat kardan.delal to ale slusna firma , ale vime jak se kardan da podelat...druhe podezreni je na samosvorny diferencial i kdyz to zni asi mene pravepodobne..kazdopadne kdyz na to prijdes, tak napis, protoze kamos by to moc rad vyresil uz ho to trapi rok...je to presne jak pises, je to v momente kdy auto ani neakceleruje ani nebrzdi motorem...pri akceleraci je to ok.
Možná blbost, ale trápil jsem se s vibracema dlooouho. Začal jsem u kol a pak jsem u nich taky skončil. Zkontroluj gumy, disky, šrouby a pak jdi teprv do věcí, co stojí peníze
Hoj mě to dělalo to same a nakonec jsem zjistil že to děla ten přechod mezi převodovkou a kardanem. Takova hruba guma. Měl jsem ji jen trochu natrhlou kolem šroubu a po sundani byla takova cela zvlněna.
sihlovecondra píše:Hoj mě to dělalo to same a nakonec jsem zjistil že to děla ten přechod mezi převodovkou a kardanem. Takova hruba guma. Měl jsem ji jen trochu natrhlou kolem šroubu a po sundani byla takova cela zvlněna.
sihlovecondra píše:Hoj mě to dělalo to same a nakonec jsem zjistil že to děla ten přechod mezi převodovkou a kardanem. Takova hruba guma. Měl jsem ji jen trochu natrhlou kolem šroubu a po sundani byla takova cela zvlněna.