Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jak překopat zadní blinkry na bílý E-46 coupe
tak jsem dnes vyzkoušel předělat zadní blinkr na čirý bílý a podařilo se, tak kdo má tyhle lampy viz. obrázek může se do toho směle pustit...
práce cca na hodinku
je potřeba pájka, klíč. č.10 a žárovky takový ty stříbrný co blikaj samy o sobě oranžově, stály 60 Kč/ks...
postup : vycvaknout desku s žárovkami a čenžnout klasickou za tu střibrnou, odmontovat světlo, na každém 3 ks matek dvě jseu vidět, jedna je schovaná za tapecem, stačí ho jen trošku odehnout, vyndat lampu a pájkou rozřezat opatrně tu oranžovou krytku, když je alespoň rozpůlená skoro sama už odpadne a po menších kouskách se dá vyndat dírou ven....fotku jak to vypadá hotové sem dám....neměl jsem na dílně foťák....
práce cca na hodinku
je potřeba pájka, klíč. č.10 a žárovky takový ty stříbrný co blikaj samy o sobě oranžově, stály 60 Kč/ks...
postup : vycvaknout desku s žárovkami a čenžnout klasickou za tu střibrnou, odmontovat světlo, na každém 3 ks matek dvě jseu vidět, jedna je schovaná za tapecem, stačí ho jen trošku odehnout, vyndat lampu a pájkou rozřezat opatrně tu oranžovou krytku, když je alespoň rozpůlená skoro sama už odpadne a po menších kouskách se dá vyndat dírou ven....fotku jak to vypadá hotové sem dám....neměl jsem na dílně foťák....
- Přílohy
-
- P1010194.JPG (85.3 KiB) Zobrazeno 1362 x
Lion píše:yard píše:kluci na tý fotce je stav před tím než jsem to udělal , na tý fotce je to právě na hovno....![]()
![]()
...tu fotku jak je to předělaný sem teprve dám....tak nevím co jako chválíte...
![]()
![]()
Hehe no tak to potom teda budeš dělat ze super světel ještě o něco víc super světla no..![]()
![]()
no říkal mi kolega na srazu v příbrami že on tam ty oranžový krytky nemá, tak mi to nedalo a vykmitnul jsem je ven....a spokojenost, není nad to si něco udělat pěkně sám...

GeorgosAc píše:yard píše:no to ještě není na tý fotce vidět(to je stav před)....![]()
![]()
to teprv bude pěkný
![]()
![]()
ted jsem peknej kokot teda...... ja se dival na ty vnitrky.. hm.. to bude tim ze nemam E46
![]()
![]()
no tak cekam .......
no ta fotka je dezinformační, až tu bude ta "po úpravě" tak to bude jasný, jsem to prostě nevydržel se podělit no....

Toydolls píše:2 yard: Hod tu fotku pak na ukazto.com - ty bily byli pekne na ty ciry bych byl zvedavej jak to vypada, protoze se me to nikdy nelibylo (myslim takovy ty kulaty)
celé to spočívá jen v tom že šla do prdele ta oranžová krytka žárovky uvnitř blinkru nic extra v tom nehledej, blinkr je teď prostě bílý a ne oranžový....