Resil jste nekdo vymenu lambda sondy? Procital jsem zpetne forum a snazil se zjistit, jestli nekdo prisel na nejakou uni (napr od MJ Auto), ktera mu nedelala problemy.... Bouzel jsem nic nenasel.
oxygen píše:Resil jste nekdo vymenu lambda sondy? Procital jsem zpetne forum a snazil se zjistit, jestli nekdo prisel na nejakou uni (napr od MJ Auto), ktera mu nedelala problemy.... Bouzel jsem nic nenasel.
Diky za info. E46 318
funguje ledacoz ale u E46 bych to neresil ..kup tam to co tam ma bejt trebas v elitu ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
dával jsem na 318iS taky UNI - je to stejný. Žádnej rozdíl jsem nepocítil - jelo to stejně (můj problém nebyl v lambdě).
Jediný co musíš je napojit ten jejich UNI konektor.
Já to zapojil hned za ten originální konektor takže jsem se nezbavil možnosti tam zapojit znovu originální lambdu. Ve funkčnosti jinak rozdíl neni.
Slid píše:v Elitu od BOSCHE pro E46 na tvuj model stojí lambda cca 3800 i s DPH UNI stojí cca 2100,- s DPH být tebou tak do UNI nejdu
Z MJ Auto mi psali, ze nejaka UNI je u nich za 1200, coz je celkem rozdil... Tak jsem chtel vedet, jestli s tim ma nekdo zkusenosti....
kazdopadne dik za nazory
z mjauto my napsali taky kolem tech 1200 ale nerekli vyrobce tak jsem radci koupil z elitu Uni za tech 2100 a slape zatim v pohode uz auto nekucka a dokonce drzi volnobeh predtim olisal a po zahrati auto kuckalo ikdyz mam ISo E30
Slid píše:v Elitu od BOSCHE pro E46 na tvuj model stojí lambda cca 3800 i s DPH UNI stojí cca 2100,- s DPH být tebou tak do UNI nejdu
Z MJ Auto mi psali, ze nejaka UNI je u nich za 1200, coz je celkem rozdil... Tak jsem chtel vedet, jestli s tim ma nekdo zkusenosti.... kazdopadne dik za nazory
No já nevím, ale když už sis koupil e46, tak prosímtě neřeš nějakej uni šmejd za 1200 a dej tam co tam patří z toho ELITu, ušetříš si tím starosti...
V BMW je stejna lamda jako treba ve felde.Lisi se jen konektorem. Lamda sondy napetove sou temer vseshny stejne. Lamda vyraby napeti 0.1-0.9v v zavislosti na zbytkovim kysliku ve vyfuku a pracuje kolem 450C°. Podle toho se upravuje smes, aby fungoval kat.
alesekdubec píše:V BMW je stejna lamda jako treba ve felde.Lisi se jen konektorem. Lamda sondy napetove sou temer vseshny stejne. Lamda vyraby napeti 0.1-0.9v v zavislosti na zbytkovim kysliku ve vyfuku a pracuje kolem 450C°. Podle toho se upravuje smes, aby fungoval kat.
Taky si myslím to samý.. Kolega dával do Sierry lambdu z nějaké Ochcávky a všechno bylo OK...
Já vím že lambdy z felicie se dávají běžně na motory E30 bez problémů, ale vím že z felicie v E36 v 323 prostě nešla.
Zažil jsem také že UNI lambda prostě na jednom autě šla na jednom ne atd. Pokud se dala ta co tam má být nebyl nidky problém.