Jo a je to ta dílna s tím vrakáčem u toho rondlu.
Hemll píše:TAk čepy a axiální táhlo (ne čep, jak jsem psal výše) mě v těch Radvanicích vyšlo celkem na 3.400,-Kluci na tom dělali holt nějak dlouho. V té ceně je ještě 300,- za geometrii. Ale s přístupem to je nic moc... Místo slibovaných tří hodin práce mě tam nechali čekat celej den a čistýho času to trvalo asi 4,5. Mezitím samozřejmně obídek, cigárka a tak.... Asi příště vyzkouším něco jiného.
ferlin píše:Hemll píše:TAk čepy a axiální táhlo (ne čep, jak jsem psal výše) mě v těch Radvanicích vyšlo celkem na 3.400,-Kluci na tom dělali holt nějak dlouho. V té ceně je ještě 300,- za geometrii. Ale s přístupem to je nic moc... Místo slibovaných tří hodin práce mě tam nechali čekat celej den a čistýho času to trvalo asi 4,5. Mezitím samozřejmně obídek, cigárka a tak.... Asi příště vyzkouším něco jiného.
Šmejdi':evil:'
Zlatý origo servis. Tam ti alespoň dopředu řeknou na čem jseš, kolik zacáluješ a kdy to bude hotové. A cítíš se jako zákazník.
Hemll píše:TAk čepy a axiální táhlo (ne čep, jak jsem psal výše) mě v těch Radvanicích vyšlo celkem na 3.400,-Kluci na tom dělali holt nějak dlouho. V té ceně je ještě 300,- za geometrii. Ale s přístupem to je nic moc... Místo slibovaných tří hodin práce mě tam nechali čekat celej den a čistýho času to trvalo asi 4,5. Mezitím samozřejmně obídek, cigárka a tak.... Asi příště vyzkouším něco jiného.