Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V. pumpa 2.5(M50)
-
- Kontaktovat uživatele:
srMiguel píše:dsvatos píše:Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Trochu negramot,že?
Aha, takže pardon. Pro češtináře tedy ještě jednou:
Zaprvé, na to je jiná rubrika a zadruhé, snad není takový problém si ji koupit, ne?
Spokojený? Už tomu rozumíš? Ale pokud si tady chceš hrát na lingvistu, raději se porozhlédni po jiných stránkách. Ze zdejší gramatiky by se ti mohlo udělat zle..
Takže nazdar. David.
-
- Kontaktovat uživatele:
srMiguel píše:dsvatos píše:Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Trochu negramot,že?
Zrovna ty mi něco povídej o gramotnosti. Naběhl sis sám. Takže výtah z tvých příspěvků:
Aspon,že je to M packet
Třeba vědí,jak takhle nalákat zákazníka,prdne tam to M a když to někdo uvídí zajímá ho to a otevře ten inzerát.Je to takový tah,jak to co nejvíc zveřejnit.Ikdyž je pravda,že hodně lidí je mimo mísu
Jednou jsem takhle viděl M3 e30(raritka) za 35 000 a tam prohnilá třicítka 318.Ale nedalo mi to,juknout jsem se musel.
Ten odkaz by se líbil člověku,který tady foru má v plánu prdnout M3 motor do Compacta,prosil o rady a tak.Asi by byl nas..nej,kdyby vědel,že už tu jeden existuje.Bohužel ted nevím jeho nick.
No víš jak,otevřel jsem to už proto,abych se pobavil...čekal jsem tam nějakou tu olaminátovou zrůdu. Ale co bych za ní dal za e30 v eMku,libůstka.

-
- Kontaktovat uživatele:
srMiguel píše:Sháním vodní pumpu na 2,5 M50. Nabídněte. Díky.
čaute.Sháníš novou nebo jetou?Já sem kupoval cca před 3 týdny novou nak za 1300 v autokelly což není moc.A myslím že je lepší rači koupit novou která ti zas vydrží dalších 100tkm než nákou jetou která ti začně třeba prosakovat po pár tísíc km.
Ale pokud ti bude stačit jetá tak si hod inzerát tady v sekci KOUPÍM a on se ti někdo ozve.

dsvatos píše:Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Nešlo mi o gramatiku,ale o to,že se sereš do něčeho co ti může být u párku. Máš tu pumpu? Asi ne. Tak si nech ty debilní odpovědi,nejsem na ně zvědavej! Koukám,že asi nemáš co dělat,když řešíš tokové píčoviny. A pak ještě vyhledaváš moje přízpěvky,aby jsi mě dostal. Jsi borec! Měj se Dádo

Leveler píše:srMiguel píše:Sháním vodní pumpu na 2,5 M50. Nabídněte. Díky.
čaute.Sháníš novou nebo jetou?Já sem kupoval cca před 3 týdny novou nak za 1300 v autokelly což není moc.A myslím že je lepší rači koupit novou která ti zas vydrží dalších 100tkm než nákou jetou která ti začně třeba prosakovat po pár tísíc km.
Ale pokud ti bude stačit jetá tak si hod inzerát tady v sekci KOUPÍM a on se ti někdo ozve.
Jojo,dík. Neboj,tam jsem to dal taky,ale i sem do sekce trojek,aby to bylo víc na očích.
-
- Kontaktovat uživatele:
srMiguel píše:Leveler píše:srMiguel píše:Sháním vodní pumpu na 2,5 M50. Nabídněte. Díky.
Jojo,dík. Neboj,tam jsem to dal taky,ale i sem do sekce trojek,aby to bylo víc na očích.
Nebo to kup rovnou s http://www.autokelly.cz a máš to bez starostí.Ted sem koukal a da se koupit už za 1000 s DPH.Nebo jestli chceš tak ti dám ICQ na jednoho člena od kterýho sem kupoval rozvody a třeba by ti taky udělal nakou lepši cenu

dsvatos píše:srMiguel píše:dsvatos píše:Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Trochu negramot,že?
Zaprvé, na to je jiná rubrika a zadruhé, snad není takový problém si ji koupit, ne?
Spokojený? Už tomu rozumíš? Ale pokud si tady chceš hrát na lingvistu, raději se porozhlédni po jiných stránkách. Ze zdejší gramatiky by se ti mohlo udělat zle..
Takže nazdar. David.
... ti tece z lulinky krev?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nešlo mi o gramatiku,ale o to,že se sereš do něčeho co ti může být u párku. Máš tu pumpu? Asi ne. Tak si nech ty debilní odpovědi,nejsem na ně zvědavej! Koukám,že asi nemáš co dělat,když řešíš tokové píčoviny. A pak ještě vyhledaváš moje přízpěvky,aby jsi mě dostal. Jsi borec! Měj se DádoBMW Power!
Jsem borec. Díky za uznání

Kdyby sis přečetl názvy rubrik, zadal by sis tu koupi do rubriky Koupím.. A kdyby ses tady zeptal, jestli má cenu kupovat jetou vodní pumpu, každej by ti řekl, aby sis koupil novou. Tak se také stalo. Shánět jetou pumpu, kterou ti prodají novou v každým autokšeftě je totiž stejná blbost, jako shánět použitý těsnění pod hlavu nebo termostat

Měj se Migu

T.o.m. píše:dsvatos píše:srMiguel píše:[quote="dsvatos"]Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Trochu negramot,že?
Takže nazdar. David.
... ti tece z lulinky krev?[/quote]
Tome

T.o.m. píše:dsvatos píše:srMiguel píše:[quote="dsvatos"]Zaprvý, na to je jiná rubrika, a zadruhý snad není takovej problém si ji koupit, ne?
Trochu negramot,že?
Takže nazdar. David.
... ti tece z lulinky krev?[/quote]
Loool, blaaaaazen !

7er. True definition of luxury. Yours.