Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
LuCKy69 píše:Fakt sa s tým ne... a zožeň si čočkové.
LuCKy
ked ja ich nechcem
nechápu jedinej důvod mimo, že by si chtěl bi. proč by si je chtěl, světla H1 v E36 svítí na hovno a H7 je proti nim TOP a pokud dáš xenony tak je strčiš do kapsy, jak říkám u čoček jedině bi-xenony
LuCKy69 píše:Fakt sa s tým ne... a zožeň si čočkové.
LuCKy
ked ja ich nechcem
nechápu jedinej důvod mimo, že by si chtěl bi. proč by si je chtěl, světla H1 v E36 svítí na hovno a H7 je proti nim TOP a pokud dáš xenony tak je strčiš do kapsy, jak říkám u čoček jedině bi-xenony
mam klasicku H7 chcem dat do toho xenon
a radili mi taku vec ze mam dat cockove svetla
Takže když mám H1 čočky tak je tam lepší dát bixenon? Nebo by stačil i klasickej xenon? Právě sem uvažoval o té HID sadě.
Mám světla In-pro crystal angle eyes a časem bych rád xenony.
tomasmad píše:[quote="LuCKy69"]Fakt sa s tým ne... a zožeň si čočkové.
LuCKy
ked ja ich nechcem
mam klasicku H7 chcem dat do toho xenon a radili mi taku vec ze mam dat cockove svetla[/quote]
pokud máš světlomety na H7 kup sadu HID s výbojkou na patici H7 dával jsem odkaz na člověka co má luxusní ceny za sadu kolem 3600,- a kvalitní, výroba německo dokonce maj TUV DOT a nějakou Enormu. a dává záruku
Leveler píše:Takže když mám H1 čočky tak je tam lepší dát bixenon? Nebo by stačil i klasickej xenon? Právě sem uvažoval o té HID sadě. Mám světla In-pro crystal angle eyes a časem bych rád xenony.
já osobně když bych měl H1 čočky tak bud dal sadu HID na H1 nebo bi-xenon. to záleží na tobě.
Slid píše:[quote="tomasmad"][quote="LuCKy69"]Fakt sa s tým ne... a zožeň si čočkové.
LuCKy
ked ja ich nechcem
mam klasicku H7 chcem dat do toho xenon a radili mi taku vec ze mam dat cockove svetla[/quote]
pokud máš světlomety na H7 kup sadu HID s výbojkou na patici H7 dával jsem odkaz na člověka co má luxusní ceny za sadu kolem 3600,- a kvalitní, výroba německo dokonce maj TUV DOT a nějakou Enormu. a dává záruku [/quote]
presne to chcem urobit
no ja bych hlavne koupil novy svetla, neni nic tragictejsiho nez e36 s hnusnyma olezlamy lampama s vypalenyma parabolama a ulamanyma drzakama jak svetla tak blinkru... mam ted funglovky H7/H7 za 4999,-/sada kvalita srovnatelna s origo