zdravim lidicky, dneska mi z niceho nic zacal vejfuk vydavat nejaky divny zvuk,. Jak kdyby tam byl treba kaminek. da se to prirovnat i zvuku piskani klinaku ale ten to neni vejfuk je novej, cca tak 10 000km najeto na nej nevite, co by to mohlo delat??? Je to jen pri nizkych otackach kazdej se otaci spis za hroznym zvukem a ne za baworakem pls help
jj origo vyfuk, je to hned za dverma ridice slyset, pokusim se to nejak nahrat a dat na ftp, ale nevim jestli to poznate. je to takovej chrastici zvuk az piskavej, jako kdyby to byl klinak
Leveler píše:Nejlepší bude když si najedeš na rampu a hezky to tam dole očíhneš a zaklepeš stím a někdo ti pak bude šlapat na plyn a hned budeš chytřejší
Presne tak, prohlidni to poradne ze spodu, bude tam bud neco uvolnenyho a pokud ne, tak je mozna v prdeli katous ((
Lafry píše:ja to resim uz dlouho, ale nemam kde na rampu Nema nekdo rampu v praze, rad bych se na to podival, nebo aspon kanal?????? PLS urcite se dohodnem
Uz jsem tu psal. V arealu garazi Sutka (pod Cimickou pred Bohnicemi kdyz se jede od centra) je rampa k volnemu pouziti. Byla kdysi za komancu udelana jako soucast spolecneho vybaveni garazi. Jinak kdo chce vetsi pohodli, tak hned vedle je docela slusny neorigo servis, kde ti to za par supu hodi na stojan, pokud budou mit volno.
Zdravím, mám něco podobného, auto má takový hodně kovový zvuk v určitých otáčkách(kolem 2 tis.) a někdy když zastavím, tak slyším takové pravidelné cvakání (podobné jako zdvihátka ventilů) ale vychází to někde ze střední části výfuku, dělá to pravidelně asi 10 sekund, pak 5 sekund ticho a pak zase a takhle dokola:-) někdy ta rezonance začne když jedu na dvojku třeba 40 a prudce dam nohu z plynu. Kat mám asi před 4 tis. km nový, plechy kolem výfuku zkontrolovány, už nevím, nemá někdo tip co by to mohlo být??
díky