Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
čpavkový zápach 325i coupe
-
calif píše:no o nastriku nic nevim, ale jako od baterie mi to neprijde, zastavil sem otevrel kufr a nic, proste nevim co tojeale ted to za 100 kilaku neudelalo ani jednou, jen kdyz stahnu okno tak jakoby mi tam sel smrad od vejfuku, neco jako benzinovej zapach nebo tak neco
mám ten samej problém....když v 70pětkách stáhnu okno tak cítím jakoby splodiny nebo vypary,okno zavřu a je po smradu,vejfuk mám zkontrolovanej,takže už taky netuším co by to mohlo být....?
-
- Kontaktovat uživatele:
ja ted resim taky smrad spaleniny, podle vseho mi to nasava vetrani z motoroveho prostoru, protoze kdyz zapnu vnitrni cirkulaci, je okamzite po smradu
za jizdy to nikdy necitim, myslim, ze proto ze v motoru je takovy pruvan ze se to odvane drive nez nasaje, ale vetsinou jak zastavim, na krizovatce napriklad tak to citim
snazil jsem se uz x-krat po zastaveni otevrit kapotu a cuchat, a jedine co se mi zda, ze to jde "nekde" z leve-zadni az stredni-zadni casti motoroveho prostoru, ale je to citit vzdy strasne slabounce, ovsem v kabine to je vetsinou o dost silnejsi zavan
nedokazu vubec rozpoznat odkud to jde nebo najit pricinu, nejake napady od pasu?
za jizdy to nikdy necitim, myslim, ze proto ze v motoru je takovy pruvan ze se to odvane drive nez nasaje, ale vetsinou jak zastavim, na krizovatce napriklad tak to citim
snazil jsem se uz x-krat po zastaveni otevrit kapotu a cuchat, a jedine co se mi zda, ze to jde "nekde" z leve-zadni az stredni-zadni casti motoroveho prostoru, ale je to citit vzdy strasne slabounce, ovsem v kabine to je vetsinou o dost silnejsi zavan
nedokazu vubec rozpoznat odkud to jde nebo najit pricinu, nejake napady od pasu?