Jak jsi přišel na to že má omezovač rychlosti? myslím že ho nemá a prostě víc nejede protože má snížený výkon kvůli emisím
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Slavisimo píše:Kluci nekazte mi naladu musi to jet vic
netvrdím to 100% ale není sebemenší důvodomezovat rychlost na 190km/h podvozek atd jsou předimenzovány ...jsem si téměř jistý že to chce zjistit jakým způsobemsnížili výkon a pak měnit za evropskou verzi (možná jen software)
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Slavisimo píše:Kluci nekazte mi naladu musi to jet vic
netvrdím to 100% ale není sebemenší důvodomezovat rychlost na 190km/h podvozek atd jsou předimenzovány ...jsem si téměř jistý že to chce zjistit jakým způsobemsnížili výkon a pak měnit za evropskou verzi (možná jen software)
No ja v tom vidim to ze treba mustang z USA je taky omezenej na 190 a rekl bych ze obsah 4.7 nebo kolik to ma..dokaze vic nez 190
Omezení max. rychlosti je u americkejch kár docela normální. Tak jako v Japonsku žádná motorka nejede víc jak 180. Donedávna bylo v německu omezení, že žádná motorka nesmí mít víc jak 100 koní. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby to měl omezený.. Mám ale neblahou tuchu, že to bude naprogramovaný v ŘJ. Takže sehnat evropskou.. Otázkou je, jestli toho nebude potřeba vyměnit víc. Protože americká el. soustava v autě není pro evropu vůbec homologovaná a je docela vopruz to překopávat.. Chtělo by si to asi zajít přímo do servisu BMW, tam si odchytit nějakýho autoelektrikáře a vyzpovídat ho..
To auto do 190ti jede krásně a najednou to "škubne" a pokud se dobře pamatuju, tak se ozve takové "ťuknutí" a šlus, prostě se nevytočí víc. Není to postupnou ztrátou schopnosti táhnout.
Fx píše:To auto do 190ti jede krásně a najednou to "škubne" a pokud se dobře pamatuju, tak se ozve takové "ťuknutí" a šlus, prostě se nevytočí víc. Není to postupnou ztrátou schopnosti táhnout.
Vytočit to jde na všechny kvalty, jen na pětku ne, ale není tam znatelný úbytek výkonu, jako že by to auto nezvládalo (typické u M40 s projetou vačkou). Prostě se to na 190 km/h náhle zastaví a dál to nejede s těmi projevy, jako jsem tu popisoval.
i kdyz ono is s maximalkou 212 km/h to nebude takovej rozdil -- ale je fakt ze muj compact mel maximalku psanou na 209 .. a jel jsem s nim tacho 225 .. real 216 ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET